Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΚΕΝΥΑ, ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 5.000 ΜΕΤΡΩΝ, ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΠΑΝΟ: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ».


Ένα πανό που έγραψε «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα» (Macedonia is Greece) ανάρτησε σε ύψος 4.958 μέτρα, στο όρος Κένυα, ο δικηγόρος και ορειβάτης, Γιώργος Κράτσας. 


Ο δικηγόρος Γιώργος Κράτσας και δεινός ορειβάτης βρέθηκε στην Κένυα και ανάρτησε το πανό σε μια από τις υψηλότερες κορυφές του όρους
Ο Γιώργος Κράτσας,  δικηγόρος στο Λονδίνο, αλλά και δεινός ορειβάτης, έστειλε το μήνυμα του για την Μακεδονία  από την κορυφή Λενάνα  ύψους 4.985 μέτρων του όρους Κένυα στην Αφρική, όπου βρέθηκε για  διακοπές. Όταν έφτασε στην κορυφή ανάρτησε πανό με το μήνυμα MACEDONIA IS GREECE.
Ο δικηγόρος  είναι γιος του  Απόστολου  Κράτσα (πρώην υπουργός) και της Ρόδης Κράτσα (πρώην ευρωβουλευτής της  Ν.Δ.).
Το Όρος Κένυα είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Αφρικής (μετά το Κιλιμάντζαρο). Όπως και το Κιλιμάντζαρο, έτσι και το Όρος Κένυα είναι σβησμένο ηφαίστειο. Οι υψηλότερες κορυφές του Κένυα είναι οι Μπατιάν (5.199 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας), Νελιόν (5.188 μέτρα) και Λενάνα (4.985 μέτρα). 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...