Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ (ειδικά) ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εμφανίζονται στις ΗΠΑ διάφορες ''μη κερδοσκοπικές Οργανώσεις'' από Ελλάδα (praksis.gr,onegreece.org κ.ά.), που ζητούν χρήματα γιά δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, αλλά ουδέποτε δημοσιοποιούν πόσα εισέπραξαν από εκδηλώσεις, εισφορές κλπ και που-πως τα διάθεσαν. ''Παρακλάδι'' της praksis.gr έκανε και εκδήλωση στο Λος 'Αντζελες, με... γαλαζοαίματους, αλλά δεν ανακοίνωσε ποτέ πόσα χρήματα μάζεψε και που τα διάθεσε...


Θαυμάστε ανακοίνωση γιά την εκδήλωση στο Λος 'Αντζελες (9 Οκτ. '13) της ''ΣΥΝ στο Πλην'' (praksis.gr) ''γιά δεινοπαθούντες'' στην Ελλάδα:
''The guest list consisted of celebrities and royalty which included Her Majesty The Queen of the Hellenes Anne-Marie of Greece and HRH Princess Theodora of Greece''.
Σημ.: Η praksis.gr, έλαβε 29 Μαίου '13 βοήθεια και από την Οργάνωση των ''κροίσων-παπατζήδων'' της ''Eλληνικής Πρωτοβουλίας''. (Oι ''κροίσοι Ομογενείς'', που ΘΑ έκαναν επενδύσεις και ΘΑ βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, ακόμα ΔΕΝ ανακοίνωσαν ΠΟΥ και ΠΩΣ θα διαθέσουν τα χρήματα -1,9 εκατομ.

δολ.- που μάζεψαν στο ''χλιδάτο δείπνο'' 3 Οκτωβρίου στο Μανχάτταν, με την παρουσία του πρωθυπουργού).

Σημ.: Εις βάρος της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' των ''κροίσων'' έχει γίνει γραπτή καταγγελία, στο υπουργείο Δικαιοσύνης ΗΠΑ και στην φορολογική Υπηρεσία IRS.


www.kalami.net     |    www.kalami.us      |    www.kalami.co

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...