Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο Ρότσιλντ και οι υπόλοιποι Εβραίοι τραπεζίτες ξεκίνησαν....και την Σλοβενία - Μειώσεις μισθών, αύξηση φόρων!


Πακέτο μέτρων ενέκρινε η Βουλή της Σλοβενίας το οποίο περιλαμβάνει τις νέες μειώσεις των μισθών των δημόσιων υπαλλήλων και την αύξηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, ως μέρος των «μεταρρυθμίσεων» για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας.

Η συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της κυβέρνησης και των εργατικών συνδικάτων του δημόσιου τομέα προβλέπει εξοικονόμηση 208 εκ. ευρώ σε ετήσια βάση, για τα έτη 2013 και 2014. Η μείωση των μισθών των δημόσιων υπαλλήλων θα προέλθει, κυρίως, από τις περικοπές σε επιδόματα και θα τεθεί σε ισχύ τον Ιούνιο ως μέρος των τροποποιήσεων της σχετικής νομοθεσίας.

Η αύξηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (από 20% στο 22%) θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου 2013. Έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης που υπογράμμισαν πως πρόκειται για αρνητικό μέτρο, με δυσμενείς επιπτώσεις στις προσπάθειες ανάκαμψης της ήδη επιβαρυμένης οικονομίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...