Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Φωφάρα Γεννηματά: ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ


gennimataΓια τους Έλληνες που σφάζονται μέσα στο σπίτι τους δεν λέει κουβέντα η κυρία που της αρέσει το χαβιάρι.. 

ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Η ΚΥΡΙΑ...

Να δοθεί άδεια παραμονής στους εργάτες φράουλας στη Νέα Μανωλάδα που δέχθηκαν χθες τα δολοφονικά πυρά των επιστατών ζητά το ΠΑΣΟΚ,με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του Φώφης Γεννηματά. Κι όμως αυτή δήλωση ανήκει σε
έλληνα πολιτικό που σέβεται τον νόμο και το Σύνταγμα. Η κυρία Γεννηματά προσπαθεί μέσω ανοίκειων και αντιδημοκρατικών μεθόδων να επωφεληθεί κομματικής πελατείας σε μια κρίσιμη στιγμή για αγράμματους μετανάστες από ξένη χώρα που έχουν πέσει θύμα άγριας εκμετάλλευσης από παρανομούντες Έλληνες που διέπρατταν διπλό έγκλημα: Απασχολούσαν λαθραίους στη δούλεψή τους για πολλά χρόνια-θέμα που ήξερε και η κουτσή Μαρία και καμώνεται ότι πρώτη φορά το πληροφορείτατι το Υπουργείο Εργασία- και τους έδιναν μεροκάματα πείνας.
Σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά «η ενεργοποίηση των αστυνομικών αρχών μετά το αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Μανωλάδα για τη σύλληψη των δραστών και την έρευνα από το τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας όπως και η εξαγγελία για κινητοποίηση του ΣΕΠΕ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.»
Αλλά, τονίζει, «χρειάζεται επειγόντως και η λήψη μέτρων για την προστασία των θυμάτων που είναι ουσιώδεις μάρτυρες για τη δίκη που θα ακολουθήσει.
Τα θύματα εμπορίας ανθρώπων, ρατσιστικής βίας αλλά και τα θύματα καταχρηστικών όρων εργασίας δικαιούνται άδεια διαμονής σύμφωνα με το νόμο 3386/05. Αυτό αφορά και αυτούς που δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα. Στην περίπτωση της Νέας Μανωλάδας δεν πρέπει να γίνουν δεύτερη φορά θύματα.»
Το ΠΑΣΟΚ ζητά να σταλεί κατ εξαίρεση, κλιμάκιο στην περιοχή που επί τόπου θα προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες.
Σε κάθε άλλη περίπτωση το έργο της απόδοσης ευθυνών εκεί που αναλογούν θα παραμείνει ημιτελές, καταλήγει η δήλωση.
Δηλώσεις ντροπής από πολιτικό που θέλει να λέγεται Ελληνίδα.


3 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤ'ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΑΙΤΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΡΗΣΗ ΕΔΩ ΤΡΩΣ ΕΔΩ ΠΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...