Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ!!!

ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ!!!ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ..."ΑΠΡΕΠΗ
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ"!!!ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ...ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ..."ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ" ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!!!
dikastirio
Στο επταμελές πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου παραπέμπονται οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Χανίων Γιάννης Πενταγιώτης και Κεφαλλονιάς Βικτώρια Μαρσιώνη, καθώς ο πρώτος (Πενταγιώτης) φέρεται ότι ανάρτησε στο διαδίκτυο (dikastis.blogspot.gr) επιστολή με την οποία επικρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας, ενώ η δεύτερη (Μαρσιώνη) φέρεται ότι επικρότησε την επίμαχη επιστολή.
Σε βάρος των δύο εισαγγελικών λειτουργών τον Νοέμβριο του 2012 είχε διατάξει προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες.
Η παραπομπή του Ι. Πενταγιώτη αποφασίστηκε από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Κρήτης Ιωάννη Προβατάρη, για ανάρμοστη προς την ιδιότητα του δικαστικού λειτουργού συμπεριφορά, φρασεολογία ξένη προς τις παραδόσεις του δικαστικού σώματος, του δημοκρατικού πολιτεύματος, της Βουλής, αλλά και των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Παράλληλα, η παραπομπή της εισαγγελέως Κεφαλονιάς αποφασίστηκε από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Πατρών Γεώργιο Μποροδήμο και αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες (απρεπή συμπεριφορά, εκτός υπηρεσίας κ.λπ.) με τον συνάδελφό της.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τέντες, με έγγραφό του, είχε ενημερώσει τη Βουλή για την πειθαρχική έρευνα που διέταξε, προκειμένου όσοι βουλευτές επιθυμούν, να κινηθούν αυτοτελώς και ποινικά σε βάρος των δύο εισαγγελέων.
Στην επίμαχη επιστολή του ο Ι. Πενταγιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι σοφοί του ΣτΕ επικύρωσαν τα Μνημόνια, ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση δωσίλογων» η οποία «προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές».
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...