Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μήπως οι Ράβδοι του Θεού χτύπησαν την Ρωσία και την Κούβα;


Η κάλυψη των δυτικών ΜΜΕ, που προωθήθηκε από τους αυτό-αποκαλούμενους «ειδικούς μετεωριτών» που μιλάνε για ένα φανταστικό χτύπημα μετεωρίτη στην περιοχή των Ουραλίων της Ρωσίας, ενώ προσπαθούν να αγνοήσουν την δεύτερη ίδια καταστροφή στην Κούβα; που συνέβη λίγες ώρες αργότερα. Ένα ζευγάρι μετεωριτών, το κάθε ένα λαμπρότερο από τον Ήλιο, δεν έχουν ποτέ καταγραφεί σε όλη την ιστορία. Προφανώς τα μεγέθους λεωφορείου αντικείμενα που έπεσαν από τον ουρανό είναι ανθρώπινες κατασκευές και όχι τέρατα της φύσεως.

Αν και είναι νωρίς για τελικά συμπεράσματα, ένα σενάριο μπορεί να εξηγήσει την διπλή καταστροφή, και αυτό είναι η ελεύθερη πτώση από μια τροχιακή πλατφόρμα των ΗΠΑ φορτωμένη με God Rods. Σημαίνει τον κινητικό βομβαρδισμό με βλήματα αδρανείας του Project Thor.
Οι Ράβδοι του Θεού: Τα God Rods είναι τα υπέρτατα bunker busters, τα οποία χτυπάνε με Εωσφορική δύναμη παρά το όνομα τους, που προήλθε αναμφίβολα από το αποκαλυπτικό σώμα της Air Force Academy. Για να προετοιμάσουν μια επίθεση με God Rods στα σκληρυμένα πυρηνικά καταφύγια στο Ιράν, ένα διαστημικό όχημα διπλού διαμερίσματος θα τοποθετούνταν σε χαμηλότερη της γεωστατικής τροχιάς κοντά και πάνω από την Κασπία θάλασσα.
Οι ράβδοι του θεού είναι ράβδοι απεμπλουτισμένου ουρανίου μέσα σε ένα κεραμικό αφρώδες περίβλημα, που αποφεύγει την εξάτμιση του στην φάση της επανεισόδου στην γήινη ατμόσφαιρα. Οι ράβδοι DU στηρίζονται στην επιτάχυνση της βαρύτητος στο να φτάσουν υπερηχητικές ταχύτητες στην σχεδόν κάθετη τροχιά τους.  Με την πρόσκρουση στην επιφάνεια της γης, το κεραμικό περίβλημα γίνεται σκόνη, ενώ το DU γίνεται μία ερυθροπυρωμένη υγρή φωτιά που καίει μέσα από τους βράχους και το τσιμέντο.
Γινόμενο σκόνη και αέριο το απεμπλουτισμένο ουράνιο θα αναφλέξει τον αέρα μέσα στο bunker η το τούνελ αναγκάζοντας την οροφή να καταρρεύσει. Μια δοκιμαστική πτώση της Ράβδου του Θεού προκάλεσε την σεισμική έκρηξη και καταστροφή του Ιρανικού πυρηνικού εργαστηρίου τον περασμένο Ιανουάριο.
Τι συμβαίνειΈνα πρόβλημα πάντως με την γεωστατική τροχιά, είναι το τεράστιο βάρος των κανίστρων των Ράβδων του Θεού πάνω στο διαστημικό όχημα. Με τον παραμικρό λάθος στον υπολογισμό της τροχιακής ροπής, η πλατφόρμα των διαστημικών όπλων πέφτει σε ελεύθερη πτώση. Πέφτοντας προς την γη σε μια ταλαντούμενη παραβολική τροχιά, οι αστρο-στρατιώτες πάνω στην οπλική πλατφόρμα πρέπει να αποσυνδέσουν την πλατφόρμα των όπλων από το σκάφος διοικήσεως.
Πιστεύουμε ότι το πλήρωμα μπήκε σε διασωστική λέμβο, ήταν η μπλε τροχιά που φάνηκε στο San Francisco και έπεσε στην θάλασσα. Η τύχη τους ποτέ δεν θα αποκαλυφθεί  στο κοινό, παρόλες τις φωνασκίες των ΗΠΑ ότι είναι μια δημοκρατία με διαφάνεια πληροφορήσεως σε αντίθεση με τις κακές δικτατορίες.
Μόλον ήταν η πλατφόρμα τω όπλων που χτύπησε τα Ουράλια, μια περιοχή με ντουζίνες ερευνητικών πυρηνικών αντιδραστήρων γύρω στην περιοχή πυρηνικών όπλων του Chelyabinsk και τον μεγάλο πυρηνικό αντιδραστήρα του Ekaterinaberg.
Εκτός του τραυματισμού 1.400 ανθρώπων, κυρίως από τζάμια που σπάσανε από το σπάσιμο του φράγματος του ήχου, οι εξατμισμένοι ράβδοι του απεμπλουτισμένου ουρανίου θα προσθέσουν περισσότερη ραδιενέργεια στην ατμόσφαιρα, που είναι ήδη μολυσμένη από την Fukushima , και θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το Σιβηρικό περιβάλλον, που είναι ήδη ραδιενεργό από προηγούμενα τέστ στρατηγικών Σοβιετικών όπλων.
Εάν η το όχημα της USAF είχε κτυπήσει έναν από τους πολλούς επίγειους αντιδραστήρες έρευνας, η κάποιο σιλό πυραύλων στα Ουράλια, σίγουρα θα είχαμε μια θερμοπυρηνική ανταλλαγή μεταξύ της Ρωσίας και της Αμερικής. Τα αντίποινα των Ρώσων θα είχαν καταστρέψει κάθε Αμερικανική βάση παγκοσμίως και τις περισσότερες πόλεις στην Αμερική.
Το εφησυχάζον και ανήθικο αμερικανικό κοινό ανέχθηκε το μυστικό πρόγραμμα διαστημικών όπλων και έτσι δεν θα έχει λόγο για καταγγελία για την απώλεια των εκατοντάδων εκατομμυρίων ή περισσότερων ζωών μέσα στην επικράτειά τους. Ο υπόλοιπος κόσμος, βέβαια, δεν θα ήταν τόσο επιεικής προς τις ΗΠΑ για την ενεργοποίηση ενός Αρμαγεδδώνα.
Όσον αφορά το επιθετικό ευαγγελικό σώμα των αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, φαίνεται ότι η απώλεια του παιχνιδιού τους, σημαίνει ότι ο Θεός πρέπει να είναι από την άλλη πλευρά της Ράβδου.
Άρθρο του Yoichi Shimatsu exclusive to Rense.com
http://www.terrapapers.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...