Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πριν το 9560 π.Χ. πιστεύω ότι οι Έλληνες ήταν κοσμοκράτορες και είχαν σαφώς, τη δυνατότητα και την τεχνολογία να ταξιδεύουν σε όλη τη Γη!!!VIDEO

Δείτε το " απαγορευμένο " Ισπανικό ντοκυμαντέρ που προβλήθηκε παλιότερα στην Ελληνική
τηλεόραση και...
πλέον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...για αυτούς
















HELLAS DNA
http://damithalis.blogspot.grhttp://ypo-skian.blogspot.com 
http://periergaa.blogspot.com 

http://aorata-gegonota.blogspot.gr

1 σχόλιο :

  1. Όλες οι πληροφορίες τις οποίες μας μεταφέρουν οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς, είναι γνώσεις από προκατακλυσμιαίες εποχές, οι οποίες ήλθαν στην κατοχή τους από τις βιβλιοθήκες γνώσεων, οι οποίες φυλασσόταν στα Αρχεία των Ιερών. Και ο Σόλων και ο Λουκιανός, αλλά και ο Πλούταρχος, ο οποίος ήταν ισόβιος ιερέας του Δελφικού Ιερού, πέραν των συμβατικών της εποχής των γνώσεων και της οξύνοιάς των, είχαν πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία απ’ όπου έλαβαν γνώση αυτών των πληροφοριών και συγκαλυμμένες τις μετέδωσαν στους έχοντες την φιλομαθή περιέργεια μεταγενέστερους.
    Μέσα στα γραφόμενά τους λοιπόν, περιγράφεται εν πολλοίς, αυτό το οποίον οι Αμερικανοί ανεκάλυψαν, δύο χιλιάδες περίπου χρόνια αργότερα, στις δεκαετίες του ’60 και ’70: Το πραγματικό προσωπείο του δορυφόρου της γης, της Σελήνης, η οποία σε μία πολύ παλαιότερη προκατακλυσμιαία εποχή, κατά την μαρτυρία του Παυσανία του Περιηγητή και ενώ στην Ελλάδα υπήρχαν άνθρωποι οργανωμένοι σε κοινωνίες (οι προσέληνες Αρκάδες), δεν αποτελούσε τον δορυφόρο της, αλλά ήλθε αργότερα και δεσμεύτηκε από την βαρύτητα της γης!!
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...