Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ" ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!


Βίντεο - σοκ με τον αρχηγό των ισλαμοφασιστών της Συρίας που η δύση θεωρεί συνομιλητή - αυστηρώς ακατάλληλο.


Δεν θα υπήρχε περίπτωση να ανεβάσουμε παρόμοιο βίντεο εάν οι συνθήκες στην περιοχή δεν ήταν άκρως επικίνδυνες. Στο βίντεο που επισυνάπτουμε εικονίζεται ο "αρχηγός των απελευθερωτών" της Συρίας, που η δύση θεωρεί "επίσημο συνομιλητή". Εκεί θα καταλάβετε σε ποιούς ανώμαλους και αρρωστημένους ετοιμάζονται να παραδώσουν τον Συριακό λαό.
Προειδοποιούμε ότι το βίντεο είναι αυστηρώς ακατάλληλο, αηδιαστικό και αποκρουστικό. Βρίσκεται στο Dailymotion και το προβάλλουμε με το αντίστοιχο λινκ.


http://olympia.gr/2012/12/17/

Αυτό το υπάνθρωπο τέρας μαζί με το συνονθύλευμα από το χειρότερο δείγμα του ζώου "ονάνθρωπος",είναι οι αγαπημένοι της Κλίντον,της Μέρκελ και όλου του κακού συναπαντήματος,που έχει κυριεύσει τον πλανήτη τους τελευταίους αιώνες...
Αυτός ο σάπιος εγκέφαλος,με τους ισλαμοφασιστοταλιμπάν που υποστηρίζει ο..."πολιτισμένος κόσμος της Δύσης",δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο,από τα τελευταία υπολείμματα του πολιτισμού της ελληνιστικής εποχής...
Τον ελληνικό πολιτισμό που σέβεται όλος ο λαός της Συρίας!


Περισσότερα θέματα και θεάματα που αρέσουν στους Δυτικούς στην ετικέτα...συρια

http://alfeiospotamos.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...