Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

...και στην Ινδία και την Αφρική έχουν πολύ καλούς δημοσιογράφους που αμείβονται με 10 Ευρώ. Να τους φέρουμε λοιπόν και να φύγετε εσείς, είστε ακριβοί." !!!!


ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ “HIS MASTER'S VOICE” ΤΗΣ ¨ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ¨ ΣΤΟΝ ¨ΣΚΑΪ¨ ! 
Οι ¨Λυριτζής – Οικονόμου¨ προσπαθούν να ¨στριμώξουν¨ με την προπαγάνδα τους ( ¨ρωτάνε¨ όλο απορία ) έναν Αγρότη, θέτοντας το ερώτημα ¨μα αφού τα βαμβάκια σας δεν περνάνε στην ¨παγκόσμια αγορά¨ , γιατί δεν τα ξεριζώνετε; 
φυτεύοντας πιο ¨ανταγωνιστικά¨ προϊόντα ( σ.σ. συμπληρώνουμε για παράδειγμα : ¨Κρόκο Κοζάνης¨ ας πούμε…, σύμφωνα με την γνωστή από το 1982 καταστροφική ¨πράσινη πολιτική της ¨Ε.Ο.Κ./Ε.Ε.¨)
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ : Καλά κάνει και έχει ο Τούρκος και ο Αφρικανός (σ.σ. βαμβάκι) μπορεί να έχει ...και στην Ινδία και την Αφρική έχουν πολύ καλούς δημοσιογράφους που αμείβονται με 10 Ευρώ. Να τους φέρουμε λοιπόν και να φύγετε εσείς, είστε ακριβοί." !!!!

  


http://infognomonpolitics.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...