Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Επιτροπή της Βουλής θα διερευνήσει των πόθεν έσχες πρωθυπουργών και υπουργών από το 1974

H Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα την διερεύνηση των Πόθεν Έσχες όλων όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, καθώς και των συζύγων και τέκνων τους. Η συγκεκριμένη έρευνα αποτελεί δέσμευση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο τρίτος αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και μέλη οι: Θανάσης Μπούρας (ΝΔ), Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ), Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ), Κώστας Γιοβανόπουλος (Ανεξάρτητοι Έλληνες), Αντώνης Γρέγος (Χρυσή Αυγή), Δημήτρης Αναγνωστάκης (ΔΗΜΑΡ), Σπύρος Χαλβατζής (ΚΚΕ).

Στην επιτροπή θα προσκληθούν να μετάσχουν, ο αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Γιώργος Γιαγλής και ο Θεόδωρος Φορτσάκης, πρόεδρος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης θα συμμετέχουν η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αγγελική Θεοφιλοπούλου, η αρεοπαγίτης Δημητρούλα Υφαντή, και ο σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Νικόλαος Μηλιώνης.

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...