Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Η κατά τα συμφέροντα αντιρατσιστική υποκρισία των ανήθικων ελληνοφώνων...


Το δημοκρατικότατο, κατά τα άλλα, ελληνόφωνο κράτος θίχτηκε που η αθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, έκανε μια απόλυτα ρεαλιστικότατη δήλωση για τον Ιό του Δυτικού Νείλου:
«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!»”
Χαρακτήρισαν το παραπάνω σχόλιο ”ρατσιστικό” – δεν το τεκμηρίωσαν, όμως – και με διαδικασίες προς τιμήν της Χούντας του ’67, την ”πτώση” της οποίας και την εδραίωση της νέας γιόρτασαν πριν λίγες μέρες, αποφάσισαν και διέταξαν τον αποκλεισμό της αθλήτριας, που κοπίασε, για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς, δεν πέρασε με ”μέσο”, όπως κάποια κομματόσκυλα παίρνουν τις θέσεις στο δημόσιο. Φυσικά, δεν το διακινδυνεύουν ο ελεύθερος τρόπος σκέψης και ο ρεαλισμός της αθλήτριας να γίνει πρότυπο για τους νέους – αυτοί θέλουν δικά τους πρότυπα.
Για άλλη μια φορά, όπως το 2004 με την υπόθεση Κεντέρη – Θάνου, οι εγχώριοι μισαλλόδοξοι, συμπλεγματικοί δημοσιογραφίσκοι φρόντισαν να κυνηγήσουν κάποιον που θα μπορούσε να φέρει διακρίσεις στην Ελλάδα – πολύ περισσότερο που η συγκεκριμένη αθλήτρια τους βγήκε ανεξάρτητη.
Αλήθεια, όταν η θεωρούμενη ποιοτική τραγουδίστρια, κ. Μποφίλου, δήλωσε πως οι Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή πρέπει να πεθάνουν, γιατί κανείς δεν εξεγέρθηκε εναντίον αυτού του φασιστικού σχολίου που παρακινεί και σε διακρίσεις και σε κοινωνική βία; Αντίθετα, η κ. Μποφίλου χαίρει άκρας εκτιμήσεως.
Ή όταν Παπανδρέου και λοιποί ελληνόφωνοι χαρακτήριζαν με ρατσιστικά επίθετα τους Έλληνες, δίνοντας αφορμή και στους ξένους ρατσιστές να κάνουν το ίδιο με χυδαία ανέκδοτα, βιντεάκια και σκίτσα, ποιος τιμωρήθηκε, ή ποιος νοιάστηκε, τέλος πάντων; Ακόμη, και η ”ελληνική” δικαιοσύνη αθώωσε το γερμανικό Focus, τόσο για την προσβολή στη θεά Αφροδίτη (με το κακόγουστο εξώφυλλο), όσο και για τα ρατσιστικά σχόλια στους Έλληνες.
Αλλά οι εγχώριοι φασίστες του ”αντιφασισμού”, που δεν έχουν πρόβλημα να αρνηθούν ολόκληρες γενοκτονίες λαών, θίχτηκαν, επειδή τάχα η Παπαχρήστου έθιξε τους Αφρικανούς και για άλλη μια φορά εξέθεσαν οι ίδιοι τη χώρα για το τίποτα… Μετά περιμένουμε να μας πάρουν στα σοβαρά ως χώρα με τέτοιους κυβερνώντες;
Τέλος, αν θεωρούν ρατσιστικό το σχόλιο της κ. Παπαχρήστου, τότε ας δουν το παρακάτω βίντεο της Εταιρείας Προστασίας Πρεσπών και ας απαιτήσουν – με το ίδιο ”δημοκρατικό” πνεύμα που τους διακρίνει το ”κόψιμό” του, μιας και πολύ εύκολα βρίσκει κανείς ομοιότητες ανάμεσα στις συνθήκες που επικρατούν στις Πρέσπες και σ’ αυτές που επικρατούν στην Ελλάδα γενικότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...