Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει να μεταναστεύσουμε!



Διαβάστε τι ωραία μεταναστευτική πολιτική για να φύγουμε από την Ελλάδα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ:
1. Όσοι έχουν εισόδημα πάνω από 20.000 θα πληρώνουν 1200 στο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε ας ετοιμάζουν βαλίτσες.
2. Θα φορολογήσει με 1% επιπλέον χιλιάδες επιχειρήσεις . Οπότε ας βάλουμε κι εμείς βαλίτσες σε ταξί, γιατί το φόρο θα τον μετακυλήσει η επιχείρηση στους καταναλωτές. Αν δε είναι ζημιογόνα θα μειώσει το προσωπικό, θα μειώσει μισθούς. Οπότε οι εργαζόμενοι σε αυτές θα φύγουν χωρίς βαλίτσα
3..Θα παρακαλέσει τούς εφοπλιστές να συμφωνήσουν να μειωθούν οι φοροαπαλλαγές τους. Οπότε αυτοί αλλάζουν σημαία και δεν πληρώνουν τίποτα. Οι ναυτικοί αλλάζουν και αυτοί χώρα όχι με βαλίτσες αλλά με σωσίβια

4. Θα ψάξει να βρεί τις off shore στους φορολογικούς παραδείσους. Οπότε πετάμε τις βαλίτσες γιατί μας κούφανε με αυτά που λέει. Παρακαλούμε μετά μια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ να βγει με φακό για να ψάξει να τις βρεί.
5.. Θα κάνει ανάπτυξη με τις καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες βάζοντας πλαφόν στις αναλήψεις. Οπότε συναλλαγές για εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων πάνω από το πλαφόν δεν θα γίνονται. Οπότε θα εισάγουν και θα εξάγουν οι έμποροι προϊόντα που θα τα βάζουν σε χιλιάδες βαλίτσες.
6. Βρίσκει η συνιστώσα τις βαλίτσες που πετάξαμε και μας τις φέρνει. Μας λέει η συνιστώσα μη φοβάστε δεν πειράζει να επιστρέψουμε στη δραχμή. Οπότε μπαίνουμε με τις βαλίτσες στο ταξί.
7. Στο ραδιόφωνο ακούμε να μαλώνουν μεταξύ τους οι συνιστώσες και ξαφνικά συναντάμε μποτιλιάρισμα. Οπότε ρωτάμε τον ταξιτζή τι συμβαίνει. Μεταναστεύουν κι αυτοί όπως κι εμείς απαντάει ο ταξιτζής.
8 Άντε και καλή αντάμωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...