Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η κάλπη έχει μόνο έναν οδηγό: «Αμύνεσθαι περί Πάτρης»


Στις εκλογές ψηφίζουμε για την Ελλάδα.


Ποιός θα μας σώσει;


Προεκλογική περίοδος και πλειοδοσία σωτηρίας και βαρύγδουπων δηλώσεων που αναμιγνύουν τρόμο, κομπασμό, καθ' έδραν αλάθητο και κουτοπόνηρη, μικροπρεπή διαπλοκή. Πάνω σε μία πατρίδα η οποία στηρίζεται ακόμα στο αίμα και την ανιδιοτελή προσφορά των χιλιάδων αγωνιστών και ευεργετών.
Γιατί όσο και αν θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν ένα οικοδόμημα που καταρρέει, η Ελλάδα έχει γερές βάσεις, ατσάλινα θεμέλια ζυμωμένα από ...


...ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΑΙΜΑ



Αυτή ακριβώς είναι η αιτία της κακοδαιμονίας που μαστίζει τον Ελληνισμό. Η προσπάθεια οικοδόμησης ενός νέου πύργου της Βαβέλ που καταχρηστικά θέλουν να τον ονομάσουν «Ελλάδα» ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα έωλο κατασκεύασμα, ένα σαθρό οικοδόμημα μακριά από αυτά τα υπερχρονικά θεμέλια. Τις ρίζες μας που εγγυώνται όχι μόνο την αέναη έννοια του δικαίου αλλά και την ίδια μας την επιβίωση.


Θυμηθείτε όλους αυτούς που απασχολούν αρνητικά την επικαιρότητα. Τους Άκηδες, τους Τσουκάτους, τους Μαντέληδες, τους επίορκους που όμως τόλμησαν να αμφισβητήσουν την ίδια την φύση της Ελλάδας. Αυτούς που εργολαβικά προσπάθησαν να απομακρύνουν τη νέα σπορά από την αιώνια ριζα. Τους «πυλώνες» του κατ' επίφασην εκσυγχρονισμού που δεν ήταν τίποτε άλλο από την έσχατη απόπειρα επιβολής του σκότους πάνω στην Γη του Φωτός. Είχαν όλοι τους ένα κοινό στοιχείο: Την αμφισβήτηση της αιωνίου κώδικα τιμής που περνούσε από την ανιδιοτελή προσφορά προς την πατρίδα.


Σήμερα, όλοι γνωρίζουμε γιατί το έκαναν. Το μοναδικό ανάχωμα στην απάτη, την αναξιοπρέπεια και την εκποίηση δημόσιου πλούτου, είναι ακριβώς αυτός ο κώδικας τιμής που ο Έλληνας φέρει στα γονίδια του ως απόρροια του Ηρωϊκού αίματος. Η θυσία των Αγίων Πατέρων μας βλέπετε δεν έγινε για «κομματικές κατευθύνσεις», «ιδεολογίες» ή παροχυμένες αναλύσεις του παρελθόντος που σήμερα κάποιοι έχουν το θράσος να παρουσιάζουν ως «πρόοδο». Η θυσία είχε ως μοναδικό σκοπό την προσφορά στην Πατρίδα, στο σύνολο, στο παρόν και το μέλλον του Ελληνικού λαού και την απόδοση τιμής στους ήρωες του παρελθόντος.


Πουθενά αλλού στον πλανήτη δεν τιμήθηκε με τέτοια ένταση και διαχρονικότητα η θυσία για την Πατρίδα. Πουθενά αλλού δεν απαξιώθηκε τόσο η έννοια της προδοσίας, που οδήγησε ακόμα και το κύριο όνομα «Εφιάλτης» να γίνει ουσιαστικό «εφιάλτης» για την διατήρηση του αιωνίου διασυρμού.


Μόνο στην Ελλάδα αποθεώθηκαν οι Ήρωες, οι Άγιοι και οι Φιλόσοφοι.


Και όμως, κάποιοι κατ' επίφασην Έλληνες προσπάθησαν να απενοχοποιήσουν την προδοσία με διάφορα τεχνάσματα.


«Μα ο Τάδε, μπορεί να τα άρπαξε, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε τους αγώνες του για την Δημοκρατία»!!!


Μα είναι Δημοκρατία να κλέβεις το υστέρημα των συνανθρώπων σου; Είναι δημοκρατία να υποθηκεύεις της επόμενες γενεές; ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;


Όχι βέβαια. Γι' αυτό, σε αυτές τις εκλογές ο μόνος οδηγός πρέπει να είναι το συλλογικό ασυνείδητο των αιώνων πάνω στο οποίο βασίζουμε ακόμα και σήμερα.


Όχι το ιδιοτελές συμφέρον. Όχι ο κομματικός φανατισμός. Όχι το καλό των ολίγων.


Δημοκρατία σημαίνει η ισχύς του Δήμου, του συνόλου, της Ελλάδας.


Γι' αυτό και εγγύηση δημοκρατίας, εγγύηση ορθής ψήφου και μήτρα εξόδου από κάθε κρίση, οικονομική, ηθική και κοινωνική ενάντια στις Κασσάνδρες και τους προφήτες του τρόμου παραμένει η αρχέγονη επιταγή:


«Είς οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης».


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...