Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο...ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ!!!

Ετσι εξηγείται γιατί την σημαία στα Ιμια την πήρε ο ... αέρας!
Δηλώσεις που θα ζήλευε ακόμη κι ο «Εφιάλτης» της αρχαιότητας και ο «Πήλιος Γούσης» στην περίοδο της Τουρκοκρατίας.
Μόλις προχθές έγραφα το άρθρο που αποδείκνυε περίτρανα την διγλωσσία και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των υψηλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αφού άλλα αποτελούν τις αξίες και ιδανικά του κόμματος και αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος και άλλα πράττουν τα υψηλόβαθμα αυτά στελέχη, που δυστυχώς έχουν σοβαρό αντίκτυπο, σε όλους εμάς τους κατοίκους αυτής της χώρας.


Μόλις προχθές γράφτηκε και όμως ήρθε χθες ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, αλλά και χρόνια βουλευτής (βολευτής εάν προτιμάτε) ο κ. Πάγκαλος να μας επιβεβαιώσει στον απόλυτο βαθμό, την εγκυρότητα και αναγκαιότητα άμεσης εφαρμογής της ιατρικής διαπίστωσης των ειδικών ψυχιάτρων, ότι πάρα πολλοί πολιτικοί, που καθορίζουν την μοίρα αυτής της χώρας, της πατρίδας μας (για όσους εντέχνως το ξεχνούν), πως χρήζουν ΑΜΕΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.


Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας σε άπταιστα γαλλικά σε ξένο σταθμό, ομολόγησε ότι ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ της απώλειας της Εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας, συμπληρώνοντας, ότι πάντοτε αισθανόταν Ευρωπαίος και όχι Έλληνας. (Αυτό ίσως εξηγεί και την ρήση του, στην κρίση των ΙΜΙΩΝ «ας πούμε ότι φύσηξε ο αέρας και πήρε την σημαία»).


Ένας εκ των πολιτικών που καθορίζει χρόνια τώρα την τύχη αυτού του τόπου, με τις εκάστοτε κυβερνητικές θέσεις, είτε ως υπουργός Εξωτερικών, είτε ως αντιπρόεδρος κυβέρνησης, είτε ως αντικαταστάτης Πρωθυπουργός, ο άνθρωπος λοιπόν αυτός, δηλώνει με θρασύτητα, ότι ΠΑΝΤΟΤΕ πίστευε πως η χώρα μας, δεν θα πρέπει να κατέχει εθνική υπόσταση, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.


Το λέει έτσι απλά και δεν κινείται καμιά διαδικασία, καθαίρεσής του, από το θρόνο που καλοκάθεται χρόνια τώρα.


Κανείς από την σημερινή κυβέρνηση δεν μπήκε στον κόπο να τον απαλλάξει από το «θλιβερό καθήκον» υπεράσπισης της χώρας μας, από το «θλιβερό καθήκον» του Αντιπροέδρου της χώρας μας. Κανείς υπεύθυνος δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει εάν τα λεγόμενα του, άπτονται αδικημάτων προδοσίας της χώρας, αφού δηλώνει επίσημα ως Αντιπρόεδρος ότι αμφισβητεί τα ΕΘΝΙΚΑ μας σύνορα και το δημοκρατικό δικαίωμα μας (αυτό που παλεύει και διεκδικεί ακόμη και η πιο μικρή χώρα στον κόσμο) για την ΕΘΝΙΚΗ ανεξαρτησία μας, το δικαίωμα να επιλέγουμε μόνοι μας, ως κράτος την μοίρα μας και όχι να δίνουμε το δικαίωμα αυτό στον κάθε ξενόφερτο «νταβατζή». Εξάλλου όπως αναγράφεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος το οποίο στηρίζει ο κ. Πάγκαλος, του ΠΑΣΟΚ, στην επίσημη ιστοσελίδα, αναφέρεται ρητώς ότι «Εθνική ανεξαρτησία. είναι η πίστη μας σε μια Ελλάδα της αυτοπεποίθησης. Αυτό σήμαινε πάντα το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Σήμαινε και σημαίνει το δικαίωμα, ο Ελληνικός λαός να επιλέγει ο ίδιος τη μοίρα του, όχι το δικαίωμα να επιλέγει πάτρωνα
.



Που είναι λοιπόν τα αρμόδια όργανα, της κυβέρνησης (Πρωθυπουργός), της Ελληνικής Βουλής (Πρόεδρος), του κόμματος (Πρόεδρος ; που να βρεθεί ;), για να ελέγξουν την πιθανότητα προδοτικής συμπεριφοράς από πλευράς κ. Πάγκαλου, κάτι που αν μη τι άλλο, δεν συνάδει με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, δεν συνάδει με την ιδιότητα του Βουλευτή, με την ιδιότητα ενός ανθρώπου που καθορίζει (μαζί με άλλους βέβαια) την πορεία και τις δυνατότητες της χώρας μας, της πατρίδας μας.



Αντίθετα αυτές οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, αλλά και οι κατά καιρούς δηλώσεις-βόμβες που κάνει ο προαναφερόμενος, συνάδουν απόλυτα με την ιδιότητα του «Εφιάλτη» της αρχαιότητας, του «Πήλιου Γούση» στην περίοδο της Τουρκοκρατίας και εκάστοτε προδότη που άνοιγε κατά καιρούς της Κερκόπορτα σε κρίσιμες εθνικές στιγμές.

Αφού λοιπόν κ. Πάγκαλε διαφωνείτε με την ισχύουσα Ελληνική νομοθεσία, που προβλέπει ότι η χώρα μας είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ με δικά της ΕΘΝΙΚΑ σύνορα και κρατική οντότητα, απαλλάξτε μας από την παρουσία σας, απαλλάξτε μας από τον κίνδυνο να είμαστε εμείς αυτοί που θα χρειαστούμε ψυχιατρική υποστήριξη στο άμεσο μέλλον.

Και να είστε σίγουρος, ότι αυτή την φορά με χαρά όλοι οι Έλληνες θα πληρώσουμε την ιατρική δαπάνη της θεραπείας, όχι μόνο την δική σας, αλλά και των λοιπών συνδαιτυμόνων σας σ’ αυτές τις ιδέες.



ΠΗΓΗ: aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...