Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Θα σας πούμε εμείς "ποιος είναι επιτέλους ο Β.Σόιμπλε" κύριε Παπούλια

Ακρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιώργου Αδαλή στο ρ/σ City International, για τον ρόλο του Σόιμπλε - Αποκαλύψεις για σορεία σκανδάλων - Ολη η υπόθεση με τις σφαίρες που έφαγε ο Γερμανός υπουργός στις 12/10/90

Από τα πολλά άκρως ενδιαφέροντα γεγονότα που αποκάλυψε, σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονομία, αναφέρθηκε εκτενώς στην ρήση του Κάρολου Παπούλια, «ποιος είναι επιτέλους ο κ. Σόιμπλε» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του Γερμανού υπουργού!

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ξεκινώντας τον σχολιασμό του είπε : «Σήμερα, δεν θα λυπηθώ καθόλου την ιδιαιτερότητα του κ.Σόιμπλε. Μπορεί να είναι ανάπηρος αλλά ως τέτοιος, κατάφερε να αφήσει ανάπηρη μια ολόκληρη χώρα! Δεν θα τον λυπηθώ καθόλου λοιπόν γιατί κάποτε πρέπει να πάψει να χρησιμοποιεί επικοινωνιακά την ιδιαιτερότητά του, προκειμένου να ικανοποιήσει τα σχέδια της Μέρκελ που θέλουν την Ελλάδα, ανάπηρο μέλος της Ε.Ε

Σύμφωνα με τον κ. Αδαλή, ο ο 70χρονος σήμερα Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κρύβει πολλά μυστικά από τους ψηφοφόρους του! Αυτά τα μυστικά εξόργισαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αναφώνησε με θυμό «μα ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Σόιμπλε!

Γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου του 1942 στο Φράιμπουργκ, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποφάσισε να σπουδάσει οικονομικές και νομικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Αμβούργου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, εργάστηκε ως δικηγόρος και αργότερα ως εφοριακός. Το 1969 παντρεύεται την Ίνγκεμποργκ Σόιμπλε, οικονομολόγο στο επάγγελμα, και αποκτούν τέσσερα παιδιά, τρεις κόρες και ένα γιο.

Η αφοσίωσή του στο κόμμα,, απογείωσαν την πολιτική του καριέρα μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου του 1990. Την μέρα αυτή, βρισκόταν σε προεκλογική ομιλία του CDU στο Όπεναου, ως κύριος ομιλητής. Τη στιγμή που ανέβαινε στο βήμα για να ξεκινήσει την ομιλία του,πυροβολήθηκε τρεις φορές από ένα άτομο. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, επρόκειτο για άτομο με διαταραγμένη ψυχική υγεία. Σύμφωνα όμως με άλλες πηγές, επρόκειτο για μια καθαρή περίπτωση, ενδοοικογενειακής αντιζηλίας με απίστευτες προεκτάσεις!


Η πρώτη σφαίρα τραυμάτισε τον σωματοφύλακα του, που σωριάστηκε στο έδαφος, ενώ οι άλλες δύο βρήκαν τον στόχο τους, τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Η μία τον πέτυχε στο πρόσωπο και η άλλη στη σπονδυλική στήλη. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Λίγες ημέρες αργότερα οι γιατροί του ανακοινώνουν ότι η σφαίρα που σφηνώθηκε στην σπονδυλική του στήλη, του προκάλεσε ολική παράλυση από τη μέση και κάτω. 

Ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη 3 φορές εναντίον του Σόιμπλε ήταν ο Ντίετερ Κάουφμαν, 37 ετών
.

Στη δίκη του, οι δικαστές, οψόμενοι την παράφρονα ψυχική κατάστασή του, τον ανακήρυξαν ψυχονευρωτικό και έκτοτε είναι έγκλειστος σε ίδρυμα της Δυτικής Γερμανίας.
Το ότι ο Κάουφμαν ήταν ψυχικά ασθενής ήταν γνωστό για πολύ καιρό. Συγκεκριμένα, επί 7 χρόνια το υπουργείο Εσωτερικών λάμβανε από αυτόν επιστολές διαμαρτυρίας, στις οποίες ανέφερε ότι τα ραδιοκύματα των κεραιών τον διαπερνούσαν, προκαλώντας του αφόρητους πόνους. Είχε μάλιστα δύο φορές προσπαθήσει να κινηθεί νομικά εναντίον της κυβέρνησης. Όπως ανέφερε και στην απολογία του, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, γιατί το υπουργείο δεν έδωσε σημασία στις εκκλήσεις του για βοήθεια.

Φυσικά, οι κακές οι γλώσσες στη Γερμανία, δίνουν μια εντελώς διαφορετική διάσταση στις σφαίρες που έφαγε ο Σοιμπλε και δεν τις αποδίδουν και τόσο στα … ραδιοκύματα που επηρρέαζαν ταν Κάουφμαν, αλλά σε εντελώς διαφορετικές, πιο … γήινες αιτίες!!!

Ολοι στη Γερμανία γνωρίζουν οτι ο Σόιμπλε μπορεί να είναι ο προνομιακός συνομιλητής του Κεφαλαίου, και όχι η Μέρκελ, αλλά όλοι επίσης γνωρίζουν τις ψυχολογικές μεταπτώσεις του Σοιμπλε που ουδέποτε ξεπέρασε την αναπηρία του!

Εκπρόσωπος του στυγνού κεφαλαίου, η αλλαγή στη στάση του εναντι της Ελλαδας, εξηγείται από την αλλαγή της στάσης των Γερμανών Κεφαλαιοκρατών που τον καθοδηγούν !

Σαφώς και το όνομα του Σόιμπλε εμπλέκεται σε σκάνδαλα.

Όταν επανήλθε στην πολιτική, και συγκεκριμένα το 2000, ξεσπάει το σκάνδαλο με τη χρηματοδότηση του CDU από γνωστό έμπορο όπλων . Τότε ο κ. Σόιμπλε αναγκάζεται σε παραίτηση και παραδίδει την προεδρία του κόμματος στην Άνγκελα Μέρκελ, η οποία μάλιστα είχε πρωτοστατήσει στην αποκάλυψη του σκανδάλου.

Ούτε αυτό το έχει ξεχάσει όπως φαίνεται ο γερμανός υπουργός. Οι κακές γλώσσες λένε, μάλιστα, ότι η Ανατολικογερμανίδα πρωτοστάτησε γιατί ήθελε να βγάλει από τη μέση τόσο τον Χέλμουτ Κολ όσο και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Και πράγματι κατάφερε όχι μόνο να πάρει την προεδρία των Χριστιανοδημοκρατών, αλλά και να γίνει η Σιδηρά Καγκελάριος.

Παρά ταύτα, οι Γερμανοί τον ξαναβρίσκουν μπροστά τους όταν ο Σόιμπλε ορίζεται υπουργός Εσωτερικών, και αμέσως μετά το 2009 γίνεται ο τσάρος της γερμανικής οικονομίας. Της ισχυρότερης οικονομίας στην Ευρώπη και μίας από τις σημαντικότερες στον κόσμο.

Κάνοντας μια αναζήτηση στα άρθρα του παρελθόντος στο περιοδικόDer Spiegel , και στο BBC, βρήκαμε πάνω από 30 άρθρα διαφορετικών χρονικών περιόδων, που εμπλέκουν το όνομα του Σόιμπλε σε τεράστια σκάνδαλα! Κι αυτός ο άνθρωπος τολμά και μιλά για διαφθορά στην Ελλάδα!

Σκάνδαλα, που προφανώς αντέγραψαν οι δικοί μας «αστέρες» που τον είχαν ως … πρότυπο!

Συνεπώς, ο Κάρολος Παπούλιας ήξερε πολύ καλά τι έλεγε, όταν έστελνε το μήνυμα , «μα ποιος είναι αυτός ο Σόιμπλε»!

Ενας «καιροσκόπος» και «καταφερτζής» της πολιτικής σκηνής της Γερμανίας, κατάφερε να πάρει με το μέρος του, τουςεπιχειρηματίες οι οποίοι, δεν αφήνουν ούτε την άσπονδη φίλη του, Ανγκέλα, να τον ξεφορτωθεί, έτσι ώστε να ησυχάσει , πρώτα η Γερμανία και μετέπειτα όλοι οι λαοί της Ευρώπης, με πρώτη-πρώτη τη χώρα μας!

Για τον mr Σόιμπλε, αποκομίσαμε πολλά ράμματα για τη γούνα του, και κάθε φορά που θα μιλά για την Ελλάδα, θα του υπενθυμίζουμε κι από ένα!

Και θα είναι γραμμένο, όχι μόνο στα Ελληνικά αλλά ΚΑΙ στα Γερμανικά ΚΑΙ στα Αγγλικά, για να μάθουν επιτέλους άπαντες, ποιοι είναι αυτοί που άρπαξαν τις τύχες της Ευρώπης στα χέρια τους!

aegeantimes.gr

2 σχόλια :

  1. Kala ρε παιδια μας φταιει ο Σοιμπλε που εμεις ειμαστε αναπηροι στα μυαλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι βέβαια, έχουμε άλλωστε πολλούς.....Σόιμπλε που η Ελληνική Δικαιωσύνη προστατεύει και κάποιοι από αυτούς δεν καταδέχθηκαν καν να παρευρεθούν και στα αρμόδια δικαστήρια...
    Οι νεοέλληνες έχουμε και μία τάση να θεωρούμε τους εαυτούς εξιλαστήρια θύματα και ότι για την κατάντια μας, φταίνε η άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...