Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Δύο χρόνια κυβέρνηση με το σιωνιστικό ΠαΣοΚ



Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος 
Διεθνολόγος
 

Πρόλογος 
Ένα φτωχό μικρό παιδί στη πλατεία συντάγματος στις διαδηλώσεις των αγανακτισμένων είχε κρεμασμένο στο λαιμό του ένα πλακάτ που έγραφε, «είμαι χρεωμένος 40.000 Ευρώ και το μόνο που έχω είναι μία μπάλα. Σας ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε».
Ένας φιλόσοφος έλεγε, «Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να αγαπηθούν. Τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν.
Ο λόγος που ο κόσμος είναι μέσα σε ένα χάος, είναι γιατί τα πράγματα
έχουν αγαπηθεί, και οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιηθεί.»

Απολογισμός:

Πέρασαν δύο χρόνια με μια εχθρική προς τον Ελληνισμό κυβέρνηση.
Το μίσος τους για την Ελλάδα φαίνεται στα πρόσωπά τους.
Καλλίτερα να ήμασταν δύο χρόνια χωρίς κυβέρνηση , παρά με αυτό τον Αρμαγεδώνα που πέρασε πάνω από την Ελλάδα, και σάρωσε τα πάντα στο διάβα του. Ισοπέδωσαν τη πατρίδα μας, και πέσανε στα μαλακά.
Τα έργα τους μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια συνοπτικά ήταν.
Διέλυσαν τις ένοπλες δυνάμεις, διέλυσαν τη παιδεία κλείνοντας σχολεία και αφήνοντας τα παιδιά χωρίς βιβλία, με εντολές τις λέσχης BILDEBERG, δηλαδή αφαίρεσαν από το φτωχό λαό τη δωρεάν παιδεία που είχε δώσει ο Γέρος της Δημοκρατίας, διέλυσαν το σύστημα ΕΣΥ που με τόσο κόπο και αίμα είχε χτίσει ο Ελληνικός λαός.
Μείωσαν μισθούς και συντάξεις, διπλασίασαν την ανεργία, επέβαλαν
φόρους (ών ουκ έστιν αριθμός), έκαναν τους Έλληνες δυστυχισμένους,
δυσφήμισαν τους Έλληνες παγκοσμίως, (ότι θέατρον εγεννήθημεν τω κόσμω και αγγέλοις και ανθρώποις), ο αρχηγός τους ο ΓΑΠ είπε πολλά ψέματα στο λαό με το «Λεφτά υπάρχουν», οι Αρχηγοί των Ευρωπαϊκών κρατών (Σαρκοζί κ.λ.π.) τον χαρακτήρισαν τρελό, όπως είπαν τα ΜΜΕ. Έθεσε την εθνική μας κυριαρχία υπό επιτήρηση και αμφισβήτηση, μας έβαλε στο ΔΝΤ με «κομπίνες» γνωστές από τα ΜΜΕ, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία των αφεντικών του, νόμιζε ο αφελής ότι αυτό ήταν εξυπνάδα να προδίδει το λαό που τον ψήφισε, και τη πατρίδα, όμως πατρίδα έχει τις ΗΠΑ.
Ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ τον ευχαρίστησε τηλεφωνικώς για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στις ΗΠΑ, ο νοών νοείτω…….
Ξεπούλησαν τον ορυκτό πλούτο της χώρας (χρυσό και πετρέλαια), έναντι πινακίου φακής, στα ξένα αφεντικά τους, από τον οποίο θα μπορούσαν να ξεχρεώσουν τη χώρα, εάν υπόγραφαν επωφελείς συμβάσεις για το δημόσιο. Μας έδιναν οι Σκανδιναβοί 250 δις Ευρώ, για την εκμετάλλευση των πετρελαίων και φυσικού αερίου, και τα αρνήθηκαν, γράφει ο Κώστας Χαρδαβέλας στο NewsBomb.(15/11)
Tορπίλισαν τις συμφωνίες για τους αγωγούς ενέργειας με τη Ρωσία,
με αποτέλεσμα να κρεμόμαστε σήμερα από τις διαθέσεις των ΗΠΑ.
Κυνήγησαν τους φορτηγατζήδες, τους ταξιτζήδες, τα έβαλαν με όλες τις κοινωνικές τάξεις του λαού εκτός από την άρχουσα τάξη, δεν πείραξαν τους βαρώνους των Αθηνών, ξέσπασαν επάνω στη μεσαία και φτωχή λαϊκή τάξη. Ο κομματικός μηχανισμός ληστεύει επί δεκαετίες το Ελληνικό δημόσιο προς όφελος του κόμματος και των διαπλεκομένων. Οι ίδιοι που διαχρονικά καταχρέωσαν και εξευτέλισαν τη χώρα, για τη δική τους λόξα, δόξα και βιοπορισμό, τώρα αγωνίζονται ποιος θα την «σώσει». Μιλάμε για πολιτικούς απατεώνες.
Τα δύο αυτά χρόνια λαίλαπα σάρωσε τη χώρα. Αλλάξανε τη χώρα προς το χειρότερο. Γέμισαν την Ελλάδα μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, μεγάλωσαν το χρέος, και τελικά χρεοκόπησαν τη χώρα.
Τα επιτεύγματά τους ήταν για γέλια και για κλάματα.
Πέτυχαν να πιάσουν το Μάκη Ψωμιάδη,!!! κατέσχεσαν τη περιουσία του Λαυρέντη,!!! διέσωσαν τη τράπεζα του Λαυρεντιάδη,!!!
(με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου), επέβαλαν το τέλος ακινήτων (χαράτσι) μέσω ΔΕΗ, ίδρυσαν ΜΚΟ (ών ουκ έστιν αριθμός) για να κλέβουν τα χρήματα του φτωχού Έλληνα, έδιναν ψευδή στοιχεία στην Ε.Ε., έπιασαν αστυνομικούς και λιμενικούς που πουλούσαν ναρκωτικά, έπιασαν ιδιοκτήτη κομμωτηρίου που χρώσταγε στην εφορία,!!! έπιασαν μέτοχο εισηγμένης στο ΧΑΑ για φοροδιαφυγή,
Ελληνοποίησαν μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, υπέγραψαν μνημόνια σκλαβιάς, ανακοίνωσαν μέτρα λιτότητας και φτώχιας του λαού, ξεπούλησαν ΔΕΗ, ΟΤΕ, & ΕΥΔΑΠ, και το σπουδαιότερο, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί νέα μέτρα!!!
Φεύγοντας άφησαν πίσω τους καμένη Γη.
Τελικά ο καλλίτερος πρωθυπουργός είναι ο ΚΑΝΕΝΑΣ.
Ο ΓΑΠ και στελέχη αυτού, ενώ πήγαιναν για «κούρεμα», ζούσαν σαν εμίρηδες και μαχαραγιάδες σε εφτάστερα πολυτελή ξενοδοχεία στο εξωτερικό και εσωτερικό, και ο φουκαράς λαός δανειζότανε για να πληρώνει τους αχυράνθρωπους των δανειστών.
Ο Jeffrey από το open government μας πήγε στο
Without government.!!! Από αντιεξουσιαστής στην εξουσία, έγινε εξουσιαστής χωρίς εξουσία. Πήγε να «σώσει» την Ελλάδα, και κατάντησε να γκρεμίσει την Ευρώπη. Από το «λεφτά υπάρχουν», μας πήρε και αυτά που είχαμε. «Τοιούτος ημίν έπρεπε Αρχιερεύς»…..
αφού τέτοιοι αφελείς ψηφοφόροι είμαστε.
Καταντήσαμε «οι εμπεσώντες εις τους ληστάς» κατά το ιερόν Ευαγγέλιον. Μας λήστεψαν, και μας άφησαν αβοήθητους στο δρόμο ημιθανείς. «Εζήλωσαν τη δόξα των ανθρώπων μάλλον υπέρ την δόξαν του Θεού» λέγει το ιερόν Ευαγγέλιον.
Από φιλοευρωπαϊκό και αγαπημένο τους , τον έκαναν οι Ευρωπαίοι, αποδιοπομπαίο τράγο. Με το όπλο πάνω στο τραπέζι που τους απείλησε, τον εκτέλεσαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες.
Η οικογένεια Παπανδρέου θα μείνει τελικά στην ιστορία ως «τα τρία Χ». Ο παππούς έφερε τη Χούντα, ο πατέρας το Χρέος, ο υιός το ΧΑΟΣ.
Σήμερα έχουμε ένα Σουργελιανό κράτος, από τη λέξη «σούργελο»
με πατέρα τον Όργουελ.
Έλεγαν, Λεφτά υπάρχουν το 2009, Λεφτά δεν υπάρχουν το 2010.
Το χρέος 120% του ΑΕΠ, δεν είναι βιώσιμο το 2009.
Το χρέος 160% του ΑΕΠ είναι βιώσιμο το 2011.
Το χρέος δεν θα ήταν βιώσιμο 180% του ΑΕΠ το 2012, αλλά θα είναι βιώσιμο 120% του ΑΕΠ το 2020. Έλεγαν,
Το «κούρεμα» είναι καταστροφή τον Ιούνιο του 2011, το μικρό «κούρεμα» είναι σωτηρία τον Ιούλιο του 2011.
Το μικρό κούρεμα δεν κάνει το χρέος βιώσιμο το Σεπτέμβριο του 2011,
το μεγάλο «κούρεμα» είναι η μόνη σωτηρία τον Οκτώβριο του 2011.
Τα ταμεία δεν έχουν σάλιο το 2010, τα ταμεία γίνονται ανθηρά αφού χάσουν το 50% της αξίας των ομολόγων που κατέχουν το 2011.
Έλεγαν, η συζήτηση για αναδιάρθρωση ισοδυναμεί με συζήτηση για χρεοκοπία την άνοιξη του 2011. Η αναδιάρθρωση κατά 20% είναι default αλλά όχι χρεοκοπία το καλοκαίρι του 2011.
Η αναδιάρθρωση κατά 50% δεν είναι default παρά μόνο σωτηρία το φθινόπωρο του 2011. Έλεγαν,
Το μνημόνιο επαρκεί το 2010 , το μνημόνιο δεν επαρκεί το καλοκαίρι του 2011, αλλά επαρκεί το μεσοπρόθεσμο (Μνημόνιο Β!) .
Το μεσοπρόθεσμο δεν επαρκεί το φθινόπωρο του 2011, αλλά επαρκεί το νέο μνημόνιο Γ! 
Η ΔΕΗ δεν μπορεί να εισπράττει φόρους το καλοκαίρι του 2011.
Η ΔΕΗ εισπράττει φόρους το φθινόπωρο του 2011. Έλεγαν,
Σταθερό φορολογικό σύστημα το 2010 σε βάθος δεκαετίας.
Εννιά αλλαγές του φορολογικού συστήματος έως και το 2011.
Τελευταίες οι περικοπές μισθών και συντάξεων τον Ιανουάριο του 2010. Τελευταίες οι περικοπές το Μάϊο του 2010, που προστίθενται στις περικοπές του Ιανουαρίου. Τελευταίες οι περικοπές του 2011, που προστίθενται στις περικοπές του 2010…….και άλλα τρελά….
Απέραντο τρελοκομείο η Ελλάς, έλεγε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Από το ΠΑΚ στο ΠΑΣΟΚ. Από το πατριωτικό ΠΑΚ στο Σιωνιστικό ΠΑΣΟΚ. Όπου Σοσιαλισμός εκεί και Σιωνισμός. Η Σοσιαλιστική Διεθνής έχει πρόεδρο το ΓΑΠ, έναν υπαλληλάκο, ένα πιόνι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Τι άλλο θα μπορούσε να έχει!!!
Αποκαλούμε το ΠΑΣΟΚ Σιωνιστικό κόμμα διότι όλοι οι μέχρι σήμερα πρόεδροι αυτού , Ανδρέας, Σημίτης, Jeffrey, ήταν και είναι αλλοεθνείς
και αλλόθρησκοι της διασποράς. Όχι μόνο οι πρόεδροι, αλλά και τα στελέχη και υπουργοί του κόμματος αυτού τυγχάνουν αλλοεθνείς και ετερόδοξοι. Τους βλέπουμε στις ορκωμοσίες και άλλες ιερές τελετές, να αρνούνται να κάνουν το σταυρό τους, ή τον κάνουν με κωμικές κινήσεις που προκαλούν γέλωτα στο λαό. Αρνούνται να προσκυνήσουν τα ιερά σύμβολα. Όσον αφορά τα ονόματά τους μια προσεκτική ανάλυση αυτών θα μας πείσει για το αλλοεθνείς, θα μας πείσει περί του λόγου το ασφαλές. Πρωθιέρειες η «Ντούγκα» η «Χάνα» και άλλες…
Όλοι τους έχουν συγγένεια και στενές επαφές με το Διεθνή Σιωνισμό και είναι πιόνια της παγκόσμιας σιωνιστικής δικτατορίας.
Ο Αρχηγός τους σε λόγους ζητούσε τη παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση (Ρότσιλντ & Ροκφέλερ) το συντομότερο δυνατόν.
Γι αυτό λέμε όπου Σοσιαλιστικό κόμμα, εκεί και Σιωνισμός.
Σήμερα όλοι οι προβολείς, οι κάμερες, τα ΜΜΕ, και τα βλέμματα του κόσμου πέφτουν επάνω στη χώρα μας. Όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως ασχολούνται με τη χώρα μας με ειρωνικά λόγια,
«ότι θέατρον εγεννήθημεν τω κόσμω και αγγέλοις και ανθρώποις» ψάλλει η εκκλησία μας.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα

Η κυβέρνηση του ΓΑΠ-ΠΑΣΟΚ φτάνει στο τέλος της, και η χώρα οδηγείται στο χάος, ώστε να μπορέσει η Ν.Τ.Π. να μας χτυπήσει.
Με το που έγινε το «κούρεμα» του χρέους, και η έγκριση του νέου δανείου της 26ης Οκτωβρίου, είπα κάτι δεν πάει καλά…..
Όμως ο ΓΑΠ με πονηρές πολιτικές μανούβρες, (Δημοψήφισμα, ψήφο εμπιστοσύνης κλπ.) τα κατάφερε και έφερε τα πράγματα όπως ήταν να εξελιχθούν, και να βρεθούμε με πρωθυπουργό της τριμερούς επιτροπής του Ροκφέλερ, προ των πυλών της παγκόσμιας διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Το παιχνίδι τους μπαίνει στην τελική ευθεία, και ο χρόνος μας τελειώνει!!. Μήπως αυτά τα πολιτικά γεγονότα στοχεύουν κάπου;;;
Τόσο καιρό οι πολιτικοί της αντιπολίτευσης φωνάζανε για τα μνημόνια, τη τρόϊκα, το μεσοπρόθεσμο, το «κούρεμα» του χρέους, τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, την εθνική κυριαρχία, και τώρα ξαφνικά στηρίζουν και συμμετέχουν στο νέο μεταβατικό κυβερνητικό σχήμα το οποίο θα υπογράψει και επικυρώσει τη νέα δανειακή συμφωνία, και όχι μόνο, αλλά και παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας!!!
Το πατριωτικό κόμμα ΛΑ.Ο.Σ και η Ν.Δ. τόσα χρόνια προΐσταντο αγώνων για εθνική κυριαρχία, και τώρα θα υπογράψουν παράδοση κυριαρχίας στους τοκογλύφους τραπεζίτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας;;; Παράξενα πράγματα!!! Για την εξουσία ξεχνάνε τη Πατρίδα!!! Ο τύπος γράφει, «Είμαστε τώρα 5 μέρες χωρίς κυβέρνηση», και εμείς ρωτάμε, γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχαμε κυβέρνηση;;;
Ή μάλλον είχαμε καταστροφική της Ελλάδος κυβέρνηση.
Ο Γεώργιος Μαγκάκης ολίγον προτού «φύγει» έγραψε,
«Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτός ο κόσμος που αφήνω πίσω μου, σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου».
Ο ΓΑΠ και η Σιωνιστική παρέα του, φρόντισαν να ισοπεδώσουν την Ελλάδα μας. Όλα τα ΜΜΕ γράφουν, και στο διαδίκτυο δείχνουν στο ΥΟU TUBE, VIDEO-SPOT, ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το Παπαδήμο (Ελλάδος) , το MARIO MONTI (Ιταλίας) και τον Ιταλό MARIO DRAGGI- της -Ε.Κ.Τ., μέλη της τριμερούς επιτροπής του Ροκφέλερ, και ο Νοών Νοείτω, για το που το πάει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. (βλέπε άρθρο της Γαλλικής LE-MONDE).
Ήδη μέσα στην Ε.Ε. σχημάτισαν κυβέρνηση της Goldman Sachs οι κ.κ. Ντράγκι- Παπαδήμος- Μόντι. Κράτος εν κράτει…… 
Διεθνείς οικονομολόγοι αναλυτές λέγουν, «Οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός της Γης, που αποδέχθηκε όλο το χρέος, μεγάλο λάθος.»
Η Ελλάδα η χώρα που γέννησε την αληθινή δημοκρατία κατέληξε στη ξενόφερτη κληρονομική κοινοβουλευτική «Δημοκρατία».
Σήμερα μας ταιριάζει η εξής αγγελία.
Μεθυσμένη πολιτεία ζητά κυβέρνηση με πρωθυπουργό να έχει καλή γνώση Γερμανικών, και Γαλλικά με πιάνο. Τα αγγλικά δεν είναι απαραίτητα, αρκεί να μπορεί να προφέρει το YES SIR όσο καλλίτερα μπορεί. Θα προτιμηθεί τραπεζίτης ή θεσμικός παράγοντας, ή αποτυχημένος πολιτικός, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Προσφέρεται ικανοποιητικός μισθός, ταξίδια στο εξωτερικό, BONUS,
100 αστυνομικοί συνοδεία, πολυτελή αυτοκίνητα, Ι.Χ. αεροπλάνο τύπου LEAR JET, γυμναστήριο, ESCORT GIRLS, μασάζ με κοπέλες,
και 10.000.000 ευνουχισμένα πειραματόζωα.
Πληροφορίες κύριο Κάρολο, τηλ. 210……..
Η 6η δόση που θα πάρουμε πηγαίνει όλη κατευθείαν στις ξένες τράπεζες για πληρωμή τοκοχρεολυσίων. Δεν θα μπει στα δημόσια ταμεία.
Τα δημόσια οικονομικά, δηλαδή υγεία, παιδεία, άμυνα, δημόσια τάξη, μισθοί –συντάξεις, κ.λ.π. θα πληρωθούν από τη φορολογία του Λαού, και από άλλους δασμούς, τέλη, και φόρους του Κράτους.
Επομένως μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε στάση εξωτερικών πληρωμών στους τοκογλύφους των τραπεζών του Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, χωρίς να θίξουμε το λαό μας, όπως έκανε ο δικτάτορας Μεταξάς που τον κατηγορούν οι «δημοκράτες» ξενόδουλοι πολιτικοί, όπως έκανε ο Ραφαήλ Κορέα του Ισημερινού, ο Κίρτσνερ της Αργεντινής, και άλλοι πατριώτες πολιτικοί ηγέτες, και έσωσαν το λαό τους. Ούτως ή άλλως για διώξιμο από την Ευρωζώνη μας έχουνε.
Το θέμα είναι να κοιτάξουμε το λαό μας, και όχι τους τοκογλύφους της παγκόσμιας διακυβέρνησης, αλλά ποιος πολιτικός τολμάει…..
Πάντως τα διόδια θα συνεχίσουν κανονικά να καταβάλλονται στους εθνικούς εργολάβους, και ας έχουμε ήδη εξοφλήσει το έργο, προς δόξαν των αχυράνθρωπων πολιτικών μας.
Στο τομέα του ορυκτού πλούτου, ένα παράδειγμα για την Ελλάδα είναι η Αργεντινή, μια από τις πρωτοπόρες χώρες στην εξόρυξη πετρελαίου, αλλά οι πολιτικοί μας , πιόνια των διεθνών εταιρειών ενέργειας της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν τολμάνε.
Παίζουν μπράντ ντε φερ στη πλάτη της πεσμένης χώρας.
Τη ίδια ώρα που ο Παπαδήμος γίνεται πρωθυπουργός της Ελλάδας,
ένα άλλο μέλος της Τριμερούς επιτροπής του Ροκφέλερ, ο Μάριο Μόντι της Ιταλίας γίνεται πρωθυπουργός στη χώρα του.
Τυχαίο;;; δεν νομίζω!!! Πολλά ακούστηκαν και ακούγονται για το δοτό και εκλεκτό πρωθυπουργό των μνημονιακών δυνάμεων του τόπου,
(ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. , ΛΑ.Ο.Σ.) και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας,
«δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά».
Η πατρίδα μας επισήμως πλέον τελεί υπό τη κατοχή της ανθελληνικής ολιγαρχίας των τραπεζιτών και της «Τριμερούς επιτροπής» του Ροκφέλερ. Το πολιτικό σύστημα παραδόθηκε στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Κατοχικός-μεταβατικός πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος μέλος και αυτός της Τριμερούς Επιτροπής του Ροκφέλερ. Ξυπνήστε Έλληνες!!! Κανένας πατριώτης δεν υπάρχει;;;;
Ο Παπαδήμος είναι γνωστός για την υποταγή του στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα της παγκόσμιας δικτατορίας.
Σήμερα βλέπουμε το ντόπιο κατεστημένο με δημοσκοπήσεις να δίνει στο Λουκά Παπαδήμο ποσοστά 70% και άνω.
Την ίδια στιγμή μεγαλοδημοσιογράφοι, και άλλα κυβερνητικά φερέφωνα έχουν αποδυθεί σε ένα έργο καταστροφολογίας που φθάνει σε απειλές για απώλεια εδαφών, για να τρομοκρατήσουν το λαό.
Ανεξάρτητα αν η επιστροφή στη δραχμή συμφέρει ή όχι, οι κλυδωνισμοί της παγκόσμιας οικονομίας από μία στάση εξωτερικών πληρωμών της Ελλάδος, και έξοδό της από το Ευρώ, θα οδηγούσαν σε καταρρεύσεις διεθνών τραπεζών, ακόμη και οικονομιών κρατών.
Τώρα πλέον ο ΓΑΠ μπορεί να κοιμάται ήσυχος αφού ολοκλήρωσε το καταστροφικό του έργο, με την Ελλάδα αλυσοδέσμια μέσω μιας δανειακής σύμβασης που θα υπογράψει η κυβέρνηση Παπαδήμου, με αγνώστους ακόμη όρους, και με τους Έλληνες επαίτες.
Με τα γεγονότα στην Ελλάδα και στην Ιταλία, αλώνουν τις Ευρωπαϊκές δημοκρατίες τα μέλη της τριμερούς επιτροπής.
Οι τράπεζες-δανειστές , της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, ονομάσθηκαν «αγορές» για να μη τις αναγνωρίζουμε.
Η δανειακή σύμβαση είναι νόμιμη μόνο αν την αποδεχθεί ο Ελληνικός λαός. Φοβούνται μήπως ο λαός ξεσπάσει στην ημέρα του Πολυτεχνείου. Έτσι ο Jeffrey φρόντισε την απόδρασή του εγκαίρως. Πίσω θα μείνουν οι Πασόκοι εκτεθειμένοι στη δικαιολογημένη οργή των πολιτών, και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι στήριζαν αλόγιστα τη καταστροφή της χώρας, από την οποία κέρδισαν πολλά. Έβαζαν το προσωπικό και κομματικό συμφέρον, πάνω από τη πατρίδα.
Μας βασανίζουν αλυσοδεμένους για 350 δις πλασματικού χρέους, εκείνοι που όπως αποκαλύφθηκε χρωστάνε πολλά τρισεκατομμύρια.
Συγκεκριμένα Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία έχουν ένα τεράστιο συνολικό χρέος πάνω από 7 τρισεκατομμύρια Ευρώ.
Μόνες οι ΗΠΑ έχουν χρέος 15 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά γι αυτούς κανείς δεν μιλά. Η κρίση χρέους της Ε.Ε. είναι δημιούργημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Ξέσπασαν επάνω στην Ελλαδίτσα μας, για να μας πάρουν τζάμπα όλο τον υγρό(πετρέλαια) και στερεό(χρυσό) ορυκτό πλούτο.
Η επιστροφή στη δραχμή συμφέρει ΜΟΝΟ εάν αποφασίσουμε να πούμε το «Δεν πληρώνω» τα τοκοχρεολύσια, όπως έπραξαν άλλες χώρες και γλίτωσαν από τα νύχια των διεθνών αρπακτικών.
Δηλαδή να κάνουμε στάση εξωτερικών πληρωμών, εάν μας πετάξουν έξω από τη Ευρωζώνη, όπως μας απειλούν.
Αλλά ποιος θα το κάνει αυτό, μήπως ο Παπαδήμος; Αυτός είναι υπαλληλάκος της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Για τέτοια εθνικά μέτρα χρειάζονται πατριώτες κυβερνήτες, και όχι υπαλληλίσκοι και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων.
Έτσι μόνο μπορούμε να επιβιώσουμε με το εθνικό μας νόμισμα.
Μόλις πριν λίγες ημέρες, ο γνωστός οικονομολόγος Ρουμπινί έδωσε ένα σεμινάριο όπου μίλησε για τρία θέματα, ένα είναι η κρίση στην Ευρωζώνη. Στο λόγο του είπε πως το σχέδιο του ΔΝΤ και της Γερμανίας για την Ελλάδα είναι να στηριχθεί η Ελλάς για τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να είναι έτοιμος ένας μηχανισμός διάσωσης της Ιταλίας και Ισπανίας, και μέχρι τότε όταν πια θα είναι προφανές ότι τα μέτρα λιτότητας δεν πετυχαίνουν, να αφεθεί η Ελλάδα να πτωχεύσει.
Για όλα αυτά ο κύριος Παπαδήμος δεν μας λέει λέξη.
Ο Ρουμπινί προσδιόρισε τη χρονική στιγμή σε ένα χρόνο από σήμερα.
Υποστήριξε πως η ελπίδα του ΔΝΤ και της Γερμανίας είναι πως μέχρι να «πέσει» η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία θα αντέξουν μέχρι τότε.
Γι αυτό ο ΓΑΠ εγκατέλειψε το βυθιζόμενο σκάφος νωρίς.
Με πρωθυπουργό και υπουργούς γραφειοκράτες της ρουτίνας, δεν λύνεται το πρόβλημα της Ελλάδος. Χρειάζεται κυβέρνηση επαναστατών πατριωτών, όλα τα άλλα είναι κουροφέξαλα.
Παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα επικρατεί ακόμη πολιτικό χάος,
η κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν τα πράγματα φαίνεται πως έχει καθοριστεί. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα στηρίξουν τη νέα συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, «ως έχει», ώστε να αποφευχθεί η πτώχευση και η έξοδος της χώρας από το ευρώ.
Εάν γυρίσουμε στη δραχμή τότε η ισοτιμία Ευρώ/Δραχμής θα είναι
Ευρώ 1 = 700 Δρχ. (όπως λένε τα ΜΜΕ), κάτι που θα προκαλέσει αδύνατο την εξόφληση του χρέους, κάτι τέτοιο θα σημάνει οριστική παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές τραπεζίτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης των κ.κ. Ρότσιλντ και Ροκφέλερ.
Γι αυτό εισηγούμεθα μονομερή ολοσχερή διαγραφή του χρέους, και στάση εξωτερικών πληρωμών, με ότι αυτό συνεπάγεται, ούτως ή άλλως για διώξιμο μας έχουν, ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε.
Η ισχύς εν τη ενώσει. Σαν ομάδα PIGS να διαπραγματευθούμε το χρέος, με τους τοκογλύφους διεθνείς τραπεζίτες.
Αλλά με τραπεζίτες πρωθυπουργούς των Κοσμοκρατόρων, δεν γίνεται δουλειά. Θα είμαστε συνεχώς υπό κατοχή των Επικυρίαρχων της Γης.
Οι χώρες του Ευρωπαϊκού νότου οι λεγόμενες PIGS (Γουρούνια), λόγω του χρέους, κρατούν στα χέρια τους από το ξέσπασμα της κρίσης, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και μπορούν να τινάξουν στον αέρα τράπεζες όπως η Goldman Sachs, JP Morgan κλπ.
Εδώ που φθάσαμε δεν υπάρχει άλλη λύση, ή θα σωθούμε όλοι μαζί ή όλοι μαζί θα χαθούμε. Η παγκοσμιοποίηση σε πλήρη εξέλιξη.
Γι αυτό αναζητούμε τον ηγέτη εκείνο που σαν νέος Σαμψών θα αναφωνήσει, «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων».

Πηγές:
1.- http://www.eset.com
2.-www.kathimerini.gr

http://kostasxan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...