Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Ξεκίνησε η παρέλαση χωρίς "επισήμους"



Ο κόσμος επευφημεί τα στρατευμένα νιάτα της Ελλάδας. Ο πολιτικός κόσμος έλαβε το μήνυμα;


http://olympia.gr



Να φύγουν οι προδότες του Έθνους και της Πατρίδος όσο είναι νωρίς!


Αποχώρησε από την παρέλαση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας
Υπό το βάρος χιλιάδων πολιτών που διαμαρτύρονταν εναντίον των επισήμων, στο χώρο της παρέλασης, στη Θεσσαλονίκη, απεχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Αμύνης, ο οποίος έχει προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με τη στάση που τήρησε απέναντι σε αποδοκιμασίες, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στις 26 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Παπούλιας αποχωρώντας από το χώρο της παρέλασης δήλωσε:
«Λυπάμαι πολύ. Πρέπει να ντρέπονται. Εγώ ήρθα για να τιμήσω τη Θεσσαλονίκη και κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η παρέλαση. Εγώ στα 15 μου πολέμησα για την πατρίδα. Δεν μπορούν να με λένε προδότη».
Στην Αθήνα ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα, παρουσία της υπουργού Παιδείας, Αννας Διαμαντοπούλου, αφού προηγουμένως είχε αποκλειστεί η πρόσβαση στους πολίτες στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την εξέδρα των επισήμων.



http://infognomonpolitics.blogspot.com



ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ . ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ Η’ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Κε ΜΠΕΓΛΙΤΗ;


Aγαπητέ Πρόεδρε της Δημοκρατίας σκέφθηκες μήπως ο κόσμος ήθελε άλλη στάση να τηρήσεις και όχι να στηρίζεις συνεχώς την κυβέρνηση; Έχεις την αίσθηση οτι είναι μια μειοψηφία όλες αυτές οι χιλιάδες του κόσμου. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην νεώτερη ιστορία του Έθνους που αποχωρεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από παρέλαση στην Θεσσαλονίκη. Το θέμα είναι πως πάλι θα τα ρίξουν σε μικρές μειοψηφίες ενώ η αλήθεια είναι πως χιλιάδες κόσμου αποδοκίμασαν τον Παπούλια και τους πολιτικούς .

ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...