Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν μπορώ να σκεφθώ άλλο πολιτικό που να φέρει μεγαλύτερη ευθύνη από τον Ανδρέα Παπανδρέου»

ή αλλιώς .... Πως βγαίνουν τα Πασόκια ένα ένα και λοιποί συνεργοί και αποποιούνται των ευθυνών τους φοβούμενοι την κατακραυγή του Ελληνικού λαού! 
Ιφιγένεια

«Δεν μπορώ να σκεφθώ άλλο πολιτικό που να φέρει μεγαλύτερη ευθύνη από τον Ανδρέα Παπανδρέου» 

Βόμβα από τον Αδαμάντιο Πεπελάση για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

Ταράζει τα ήδη ταραγμένα νερά της ελληνικής πολιτικής σκηνής ο Αδαμάντιος Πεπελάσης. Ο οικονομολόγος και επί σειρά ετών σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της χώρας, κατηγόρησε τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ…

«Δεν μπορώ να σκεφθώ άλλο πολιτικό που να φέρει μεγαλύτερη ευθύνη από τον Ανδρέα Παπανδρέου», είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του AΝΤ1 και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι τυφλός στην ευθύνη τη μεγάλη που φέρει ο Ανδρέας Παπανδρέου; Ο Ανδρέας είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να κάνει κάτι άλλο στην Ελλάδα και δεν το έκανε. Και γνώριζε πώς να το κάνει, ή πώς να το ξεκινήσει. Επιτρέπεται;».

«Ο Ανδρέας ήταν το πηγάδι το μεγάλο, που πλέον το βλέπουμε πηγάδι χωρίς πάτο για πολλά από τα κακά του τόπου μας. Θα μου πείτε βρε Πεπελάση τι είναι αυτά που λες; Βεβαίως τα λέω διότι τα βλέπω τώρα, και δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει ότι το ’62 – το ’63 στάθηκα δίπλα του για το ΤΕΒΕ, μια χαρά το έκανα. Και αργότερα όταν μου είπε πήγαινε στην Εμπορική, πήγα, χωρίς όρους χωρίς τίποτε», πρόσθεσε…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...