Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Οδηγοί του ΕΘΕΛ οι άνδρες του πολυσυζητημένου βίντεο....

Το γνωστό παρακρατικό indymedia έβγαλε ως είδηση πως ομάδες αναρχικών επιτέθηκαν σε ....φασίστες!
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε...καθώς η ομάδα που είχε δεχτεί την επίθεση ήταν κάποιοι οδηγοί της ΕΘΕΛ και κάποιοι πολίτες που το μόνο που είχαν κάνει ήταν να έχουν 2 Ελληνικες σημαίες!!!
(δείτε και εδώ το γράφαμε από εχθες http://www.greekalert.com/2011/06/blog-post_6380.html )


δείτε την φωτογραφία αυτή 


και τώρα δείτε και αυτή



τι βλέπετε; 
να βοηθήσουμε....είναι ο ίδιος άνθρωπος με μοναδική διαφορά πως δεν φορά μπλούζα και έχει μπαταρισμένο το κεφάλι


τατουαζ...παντελόνι...κομποσκοίνι...


το τι είχε συμβεί μπορεί να το δει κανείς άνετα εδώ 
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2011/06/alter.html

φυσικά κανείς δεν έκανε τον κόπο να ψάξει να δει τι πραγματικά έγινε
και έτσι κυκλοφόρησε ένα βίντεο που μάλλον θα είναι η τροφή των ΜΜΕ για δύο ημέρες ώστε να μην ασχοληθεί κανείς με το ότι ψηφίστηκε το ξεπούλημα της χώρας!!!


Υ.Σ Επειδή Μετά Χριστό κάποιοι ψάχνουν να βρουν προβοκάτορες...για να μην κουράζονται....ας έψαχναν στην διαδρομη που έκαναν από το Μουσείο μέχρι το Συνταγμα το μπλοκ των Αναρχικών...απείρακτοι και ανενόχλητοι....

Αν το κράτος και η αστυνομία δεν ήθελαν επεισόδια...είχαν τον χρόνο (περίπου μια-δύο ώρες) και τον τόπο (ενάμιση με δύο χιλιόμετρα η απόσταση Μουσείο- Σύνταγμα) για να τους ελέγξουν και να μην τους επιτρέψουν να κάνουν μπάχαλο τα πάντα.


Αν οι αγανακτισμένοι (μαζί και εμείς) δεν ήθελαν να επιτρέψουν να γίνουν τα πάντα λίμπα...τότε θα πρέπει να είχαμε φροντίσει όλοι να μην γίνει... και φυσικά δεν θα έπρεπε να είχαμε επιτρέψει στα γνωστά στέκια και μεταναστοσχολεία να προετοιμάζουν το έδαφος για έκτροπα κάτω από την ανοχή-δημοκρατία μας εδώ και 30 ημέρες...

http://www.greekalert.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...