Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Μήπως η "κάτω πλατεία" έβαλε "φρένο" στις εξελίξεις;


Οι “Αγανακτισμένοι” της “Κάτω Πλατείας” πέτυχαν το σκοπό τους.Τρέναραν τις αντιδράσεις του λαού για έναν ολόκληρο μήνα, με “ανοικτές συνελεύσεις”, με “ειρηνικές” αντιδράσεις και με “ψηφίσματα” τα οποία από ότι ξέρω δεν έχουν επιδώσει σε κανέναν ακόμα.
Έτσι, έδωσαν το χρόνο στον ΓΑΠ να κάνει όσα ξέρουμε τις τελευταίες μέρες, να ξαναβάλει στο “μαντρί” τους “αντάρτες” βουλευτές του και σήμερα να του δώσουν πάλι ψήφο εμπιστοσύνης.
Αν σήμερα τους αφήσουμε να δώσουν Ψήφο Εμπιστοσύνης, να ξέρετε ότι θα περάσουν και το Μεσοπρόθεσμο, όπως πέρασαν και το Μνημόνιο Ι και θα βρουν νομικίστικο τρόπο να καλύψουν νομικά, κατά τη γνώμη τους πάντα, την 2πλή προδοσία της Χώρας μας (Μνημόνιο Ι & Μεσοπρόθεσμο).
Σήμερα πρέπει να τους φωνάξουμε μόνο ένα σύνθημα : Όπως αυτοί, όταν θέλουν να μαζέψουν λεφτά από την αγορά, από τους Ελεύθερους Επαγγελματίες, βγάζουν νόμο “Αποφασίζομεν και Διατάσομεν” που παρατείνει τη χρονική διάρκεια που έχει δικαίωμα το Κράτος να ελέγξει τα Βιβλία κάποιου, έτσι και ο Λαός να αποφασίσει ότι η χρονική διάρκεια ελέγχου των ανομημάτων τους δεν θα παραγραφεί ποτέ και μάλιστα θα τραβήξει πίσω μέχρι το 1974 τουλάχιστον.
Αα και κάτι ακόμα : Πάρτε μαζί σας από ένα μπουκαλάκι Αγνό Παρθένο Ελαιόλαδο και σκεφτείτε στο δρόμο προς το Σύνταγμα πως θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε κατά των “Κουκουλοφόρων” αλλά και κατά των Δυνάμεων Καταστολής. Λέω εγώ τώρα, δεν θα μπορούσε να σας πέσει καθώς θα τρέχετε, να ανοίξει και ξαφνικά κάποιοι να γλιστρήσουν πάνω του;
Τέλος, μια παράκληση προς τους συμπολίτες μας που έχουν οδηγηθεί σε απόγνωση από το σάπιο ετούτο σύστημα και δίνουν καθημερινά τέλος στη ζωή τους, ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Μην τους κάνετε τη χάρη, τα τομάρια χαίρονται με αυτό που συμβαίνει. Κρατήστε, σας χρειάζονται οι οικογένειες σας, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας. Αν παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί να σας μεταπείσει κανείς και τίποτε, σκεφτείτε μήπως, προτού φύγετε από τον μάταιο τούτο κόσμο, θα μπορούσατε να φανείτε χρήσιμοι, για μια τελευταία φορά τουλάχιστον, σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό
Ο νοών νοείτω…
Μπορεί έτσι να σας θυμόμαστε σαν Ήρωες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...