Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Γιατί κρύβεται ο Γιώργος;



Σε γυάλινο κλουβί (όπως τον πατέρα του στις εκλογές του 1989) έχουν κλείσει τον Γιώργο οι επιτελείς του. Επειδή το πράγμα ζορίζει έχουν περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του – για την ακρίβεια τον οδηγούν σε «προστατευμένες» εμφανίσεις (ομιλίες, συναντήσεις χωρίς ουσία κ.λπ.).
Σ’ αυτή την τακτική επέλεξαν να στείλουν αύριο τον ΓΑΠ στην επαρχία για να συμμετάσχει στις ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα (που ακόμα δεν έχουν ετοιμάσει…), και όχι στη Βουλή όπου τον είχε καλέσει η αντιπολίτευση.
Υπογραμμίζεται ότι αυτή την εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς είχε ασκήσει το δικαίωμά του να καταθέσει ερώτηση προς τον πρωθυπουργό (για την εγκληματικότητα και το κέντρο της Αθήνας). Πρόκειται μάλιστα για την τρίτη ερώτηση του προέδρου της ΝΔ στον ΓΑΠ αυτούς τους 20 μήνες, γεγονός που της δίνει αυξημένο βάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...