Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο λαός πρέπει να μετατρέψει την αγανάκτησ η σε πρακτικά αιτήματα



ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ 31-5-2011


Ο ελληνικός λαός επιτέλους αντέδρασε και αποφάσισε να βγει ειρηνικά στις πλατείες της χώρας για να εκφράσει την αγανάκτηση του.
Τώρα όμως πρέπει να βρει τον τρόπο να μετατρέψει την αγανάκτηση του σε αιτήματα και να πιέσει μέχρι να δικαιωθούν αυτά.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με αποτυχία του πολιτικού συστήματος.
Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με λάθος πολιτικές αποφάσεις που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.
Εχουμε να κάνουμε με εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα.Εχουμε να κάνουμε με δωροδοκίες, μίζες, συγκαλύψεις, παραπληροφόρηση.Εχουμε να κάνουμε με καταπατητές του νόμου και του ελληνικού Συντάγματος.Εχουμε να κάνουμε με κοινούς κλέφτες και προδότες.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να απαιτήσει την τιμωρία όλων αυτών.
Πρέπει να κατασκηνώσει έξω από τον Αρειο Πάγο και να μην φύγει μέχρι οι επίορκοι δικαστές να κάνουν το καθήκον τους.Αν δεν μπορούν να παραιτηθούν.Αλλιώς ο ελληνικός λαός πρέπει να αναλάβει την υποχρέωση που πηγάζει από την τελευταία διάταξη του Συντάγματος:
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να σωθεί αν δεν μπουν φυλακή οι υπεύθυνοι για τη διόγκωση του χρέους.Μόνο όταν μπουν φυλακή αυτοί που τα πήραν θα αποδειχθεί αυτόματα και η ενοχή αυτών που τους δωροδόκησαν(SIEMENS, γερμανικές εταιρείες όπλων κλπ).Μόνο τότε θα αποδειχτεί ότι το χρέος είναι προιόν απάτης.Θα δούμε τότε ποιοι είναι οι κλέφτες και τεμπέληδες όπως μας κατηγορούσαν.
Μόνο αφού καθαρίσουμε από αυτή τη συμμορία που λυμαίνεται τη χώρα τόσες δεκαετίες θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.
Ηρθε η ώρα να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Γι’ αυτό καλούμε τον ελληνικό λαό να ασκήσει πίεση εκεί που πρέπει.Δεν έχει νόημα να φωνάζεις στον κλέφτη πως είναι κλέφτης.Στον δικαστή πρέπει να φωνάζεις που δεν πιάνει τον κλέφτη.
ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ – ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ 9:00ΠΜ
Ελεύθερη Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...