Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Άρθρο Βόμβα !!! Ελληνικά φαρμακεία, Superpharm και....?

Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Ο ΓΑΠ εδώ και μερικούς μήνες έχει υπογράψει συμφωνητικό συνεργασίας με την εβραϊκών συμφερόντων αλυσίδα πολύ-φαρμακείων SUPERPHARM

 
 

Μπορεί η 24ωρη προπαγάνδα δημοσιογραφίσκων, πολιτικών προσώπων και τηλεκανιβάλων να έχει αποτέλεσμα, αλλά αργά ή γρήγορα, η πραγματική αλήθεια θα λάμψει, από το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που μπορεί ακόμα να μεταδώσει την αλήθεια, το οποίο δεν είναι άλλο από τα ελεύθερα blogs.

Ανάμεσα στα θύματα της αισχρής προπαγάνδας των τελευταίων μηνών είναι και οι Έλληνες φαρμακοποιοί. Η σοσιαληστρική κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, υπό την πίεση της Τρόικας, αποφάσισε την απελευθέρωση του επαγγέλματος, ώστε να απασχοληθούν περισσότεροι φαρμακοποιού, τη στιγμή που το επάγγελμα είναι ήδη κορεσμένο, αφού τα φαρμακεία στην Ελλάδα είναι τα περισσότερα σε αναλογία κατοίκων στην Ευρώπη. Αργότερα, και μετά από κινητοποιήσεις, η κυβέρνηση απεφάνθη, πως δεν επιθυμεί να αυξηθεί ο αριθμός των απασχολούμενων, αλλά να δημιουργηθούν οι συνθήκες για συστεγάσεις, να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και να πέσουν οι τιμές των φαρμάκων(τιμές που ορίζει το κράτος έτσι κι αλλιώς).

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ


Η κυβέρνηση διατήρησε τη στάση που διατηρεί σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση, δηλαδή στάση εκβιαστική. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, είπε στους φαρμακοποιούς, πως το νομοσχέδιο θα περάσει θέλουν δε θέλουν και πως με την απεργία, το μόνο που κατορθώνουν είναι να χάνουν χρήματα και να στρέφουν την κοινή γνώμη εναντίον τους. Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Οι απανταχού προπαγανδιστές δημοσιογράφοι, ανέλαβαν δράση σε ειδήσεις, εκπομπές και έντυπα μέσα, ώστε να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον των απεργών. Μια έγκυος δεν μπορεί να πάρει τα φάρμακα της, χιλιάδες ηλικιωμένοι ταλαιπωρούνται και υποφέρουν και οι Έλληνες πολίτες αναζητούν εναγωνίως τη φαρμακευτική τους περίθαλψη, που οι απεργοί τους στερούν. Στόχος επετεύχθη.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο ΓΑΠ εδώ και μερικούς μήνες έχει υπογράψει συμφωνητικό συνεργασίας με την εβραϊκών συμφερόντων αλυσίδα πολύ-φαρμακείων SUPERPHARM, τα οποία δραστηριοποιούνται ήδη σε χώρες όπως ο Καναδάς, το Τρίνινταντ, η Κίνα και η Πολωνία. Η επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα, ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ και πολυ-φαρμακεία αυτά θα έχουν τη δυνατότητα να ασκούν μονοπωλιακή πολιτική σε πολλούς κωδικούς φαρμάκων και θα εγκατασταθούν σε περιοχές "φιλέτα" π.χ. έξω από νοσοκομεία, κέντρα Υγείας κτλ.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως ο πραγματικός στόχος της προδοτικής κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι η σταδιακή εξόντωση του Έλληνα φαρμακοποιού. Στόχος της κυβέρνησης είναι να γίνουν οι Έλληνες σκλάβοι των 600 ευρώ, σε μια αλυσίδα φαρμακείων, που θα εισπράττει χρήματα τα οποία θα επενδύει στο εξωτερικό. Στόχος της κυβέρνησης είναι να εξοντωθεί πλήρως η μεσαία τάξη, ώστε τα μελλοντικά σχέδια των εβραιομασόνων και των μεγαλοτραπεζιτών να μη συναντούν κανένα απολύτως εμπόδιο, αφού το μοναδικό όπλο που μας απέμεινε είναι ότι είμαστε πολλοί...

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...;


Η απάντηση είναι αρνητική. Μπορεί η εξόντωση του Έλληνα εργαζόμενου να αποτελεί ήδη ένα πολύ δυσμενές σενάριο, ωστόσο τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα και δυστυχώς χειρότερα από όσο φαίνονται. Η απελευθέρωση του επαγγέλματος και η συμφωνία του ΓΑΠ, συνδέονται με έναν τρίτο παράγοντα που είναι και ο πιο καθοριστικός...
Μιλάμε φυσικά για την εφαρμογή του
codex alimentarius. Όπως είδαμε σε σχετικό άρθρο που ανέβηκε στο ramnousia, εμπνευστής της ιδέας του ελέγχου του πληθυσμού μέσω της διατροφής, ήταν ο Fritz derMeer, πρόεδρος της εταιρείας I.G.FARBEN η οποία κατασκεύαζε θανατηφόρα όπλα και αέρια κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τροφοδοτώντας τους Ναζί. Η ίδια εταιρεία μετά το 1962 διασπάστηκε σε τρεις νέες μεγάλες εταιρείες φαρμάκων: τις πολύ γνωστές Bayer, Hoechst και Basf!

Οι εταιρείες αυτές, με την είσοδο της superpharm στην Ελλάδα, πρόκειται να αποκομίσουν τεράστια οικονομικά οφέλη.Με την εφαρμογή του κώδικα και τη σταδιακή κατάργηση των φυτικών συμπληρωμάτων και της ομοιοπαθητικής, ο μοναδικός νόμιμος τρόπος θεραπείας, θα είναι μέσω της επιθετικής ιατρικής, δηλαδή με τη χορήγηση συγκεκριμένων, χημικά επεξεργασμένων φαρμάκων, που θα παράγονται αποκλειστικά από τις συγκεκριμένες εταιρείες.


Τι συμβαίνει πραγματικά λοιπόν; Ας ξεκινήσουμε ανάποδα. Αρχικά ο ΓΑΠ έλαβε εντολή να εφαρμόσει τον codex alimentarius. Με την ανακοίνωση της εφαρμογής του, κάποιες τεράστιες φαρμακευτικές εταιρείες, αντιλήφθηκαν τα τεράστια κέρδη που μπορεί να αποκομίσει μια επένδυση στην Ελλάδα και απαίτησαν να εισχωρήσουν στην Ελληνική αγορά. Την ίδια ώρα η Τρόικα πίεζε για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, οπότε η απαίτηση των εταιρειών δεν ήρθε σε σύγκρουση με τις προθέσεις της κυβέρνησης. Σε λίγα χρόνια τα οικογενειακά φαρμακεία στα μεγάλα αστικά κέντρα θα αποτελούν παρελθόν, αφού θα είναι αδύνατον να συναγωνιστούν εταιρείες με μεγαλύτερη ισχύ από ολόκληρα κράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...