Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Δήλωση σοκ από Παπανδρέου: "Δεν θα απωλέσουμε βασικά στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας"!!!


Επικίνδυνος για την χώρα ο Παπανδρέου

«Δεν υπάρχει θέμα να απωλέσουμε βασικά στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας. Γι΄ αυτά έδωσα τη μάχη και θα την ξαναδώσω όποτε χρειαστεί. Αλλάζουμε τα πράγματα όχι για να ικανοποιήσουμε τις Βρυξέλλες αλλά για να απελευθερωθεί η Ελλάδα να τελειώνουμε».

Την κατηγορηματική αυτή διαβεβαίωση έδωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας στην πρόκληση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη ότι στις 25 Μαρτίου θα κληθεί να πει το μεγάλο "όχι" ή το μεγάλο "ναι" στην εκχώρηση των εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, όπως ζητά η κυρία Μέρκελ.

Και από το σημείο αυτό, όπως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε, αρχίζουμε πλέον δικαίως και χωρίς εικοτολογίες να διαπιστώνουμε πως ο πρωθυπουργός της τρόικας και του ΔΝΤ, ανθύπατος διαχειριστής του Ελληνικού κράτους, έχει καταλήξει πως θα χάσουμε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, που όμως δεν αποτελεί βασικό στοιχειο της ίδιας της εθνικής κυριαρχίας... Με απλά λόγια, γνωρίζει (ή έχει ήδη συμφωνήσει) στην απώλεια εθνικής κυριαρχίας! Μήπως όμως κάποιος πρέπει να του ζητήσει να μας εξηγήσει τι εννοεί με την φράση "Δεν υπάρχει θέμα να απωλέσουμε βασικά στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας"; Αν μη τι άλλο, απαιτείται η διευκρίνηση...

Μετά από μία τέτοια δήλωση θα έπρεπε -υπό φυσιολογικές συνθήκες- αντιλαμβανόμενος την προσωπική του ανεπάρκεια να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης του (ως πρωθυπουργού χώρας και όχι όχι ως πωλητή χώρων...)- να παραιτηθεί άμεσα και να προκηρύξει εκλογές με υπηρεσιακό πρωθυπουργό.

Όμως, ο Γιώργος Παπανδρέου, χλευάζοντας την λογική όλων των Ελλήνων, φτύνοντας στην κυριολεξία την έννοια της εθνικής κυριαρχίας, δηλώνει ανερυθρύαστος την απώλεια μέρους, αλλά όχι βασικού, της κυριαρχίας της χώρας.

Σε άλλες χώρες, όπως η Ιαπωνία, θα είχε αυτοκτονήσει αμέσως μετά την δήλωση, σε μία ύστατη προσπάθεια εξιλέωσης... Εδώ, όμως, είναι Ελλάδα!!!

Όταν ένας πρωθυπουργός κατέρχεται σε συνομιλίες με ειλλημμένη απόφαση την εκχώρηση και την υποταγή στα αιτήματα του συνομιλητή του, τότε -προφανέστατα- δεν κάνει ούτε για πωλητής χημικών τουαλετών...

Κι όμως, στην περίπτωσή μας, διαχειρίζεται τις τύχες εκατομμυρίων ανθρώπων, το μέλλον μίας ολόκληρης χώρας και έχει προαποφασίσει την απώλεια εθνικής κυριαρχίας!!!

Και συνεχίζει να είναι πρωθυπουργός!!!

Και συνεχίζουμε εμείς να είμαστε πολίτες που τον εμπιστευόμαστε και δεν έχουμε βγει στους δρόμους για να απαιτήσουμε την απομάκρυνσή του!!!

Και συνεχίζει η πολιτική ζωή να κυλά ομαλά, χωρίς να υπάρξει από κάποιο κόμμα άμεση αίτηση απομάκρυνσης του Γιώργου Παπανδρέου από οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα...

Αυτή η χώρα, με τέτοιους πολιτικούς, αλλά, κυρίως, με τέτοιους πολίτες δεν έχει κανένα μέλλον.

Και το λιγότερο που θα μας πάρουν θα είναι η εθνική μας κυριαρχία, επειδή έχει προηγηθεί η άλωση της λογικής μας και η εκμηδένιση του αυτοσεβασμού μας...

Αυτοί είμαστε; Αυτός ο πρωθυπουργός μας αξίζει άραγε;
Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...