Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Πολιτικό Άσυλο: Τα χάλια της Κύπρου, σε λίγο καιρό και στην Ελλάδα!

Με τον νέο νόμο Παπουτσή για την διεύρυνση παροχής Πολιτικού Ασύλου, σκηνές όπως η σημερινή από την Κυπρικακή καθημερινότητα, θα γίνουν καθημερινό φαινόμενο και στην Ελλάδα.


"Στη Λάρνακα, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας, όπου συγκεντρώθηκαν από τις 08.30 το πρωί περισσότεροι από 100 Παλαιστίνιοι αιτητές πολιτικού ασύλου με τα παιδιά τους.

Οι αιτητές διαμαρτύρονται επειδή η Βουλή δεν ενέκρινε το επίδομα που λαμβάνουν με αποτέλεσμα να μην πάρουν χρήματα για τον Ιανουάριο του 2011. Όπως ισχυρίστηκαν οι Παλαιστίνιοι έπρεπε να παραλάβουν τα επιδόματα για τα παιδιά τους πριν από δέκα μέρες αλλά επειδή δεν έχουν πάρει τίποτε ακόμα, τα παιδιά πάνε στο σχολείο χωρίς χρήματα για να αγοράσουν τροφή από τα κυλικεία. Προειδοποίησαν μάλιστα ότι εάν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα δεν τους καταβληθεί το επίδομα θα αναγκαστούν να αποσύρουν τα παιδιά τους από τα σχολεία.

Εκπρόσωποι του Γραφείου Ευημερίας συνομίλησαν με τους διαμαρτυρόμενους και διευθέτησαν ώστε ομάδα Παλαιστινίων να ανέβουν στα γραφεία για να συζητήσουν το θέμα. Ωστόσο λίγο μετά τις εννέα το πρωί δεύτερη ομάδα διαμαρτυρομένων ανέβηκε από τις σκάλες στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται το Γραφείο Ευημερίας.

Οι διαμαρτυρόμενοι προσπάθησαν να απωθήσουν τους αστυνομικούς με πολιτική περιβολή, που φρουρούσαν την είσοδο του Γραφείου Ευημερίας και ένας από αυτούς χτυπήθηκε στο πρόσωπο. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακ

ας για προληπτικούς λόγους. "

Πηγή  


Οι άεργοι Παλαιστίνιοι λαθρομετανάστες επιδοτούνται 100% από το Κυπριακό κράτος!
Τι άλλο θα ακούσουμε;

ΕΨ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...