Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η εποχή κυνηγιού έξω από την Βουλή ξεκίνησε...!


  • Η Duck Season τελείωσε
  • Η politician season ξεκίνησε...
  • Αν και πολλοί βουλευτές κάνουν ακόμα τις πάπιες!!
Παρακαλούνται οι κύριοι βουλευτές να μην περνάνε έξω από τη Βουλή (και εάν το πράξουν φέρουν προσωπική ευθύνη για τυχόν "γιαουρτώματα με χιλιάδες αναμνήσεις"), γιατί κάποιοι θαραλέοι σαν τον κ. Χατζιδάκη πήγαν να μπούνε στην Βουλή και ο κόσμος από την πορεία έτρεχε να τον σαπίσει στο ξύλο (και με το δίκιο τους) βρίζοντας και χλευάζοντας τον.
Ο βουλευτής της Ν.Δ την γλύτωσε φτηνά, ενώ ο κόσμος εξαγριωμένος, βλέποντας μπροστά του μια υπουργική λιμουζίνα την κατέστρεψε τελείως (ε!! ρε θα καεί το πελεκούδι σήμερα!!!), ακολουθώντας προφανώς το ρητό "αφού το έχω πληρώσει, το κάνω ό,τι θέλω"...
Σήμερα είχαμε επίσης επεισόδια με κουκουλοφόρους στην πλατεία Συντάγματος και στην οδό Βουκουρεστίου, ενώ μέλη την νεολαίας του Συνασπισμού κάναν κατάληψη σε κτίριο στην οδό Φιλελλήνων!
Χαμός από καπνογόνα σε όλο το κέντρο λόγω του μεγάλου αριθμού κουκουλοφόρων!
Τα Προπύλαια έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με πετροπόλεμο και «βροχή» από δακρυγόνα, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό κατεστραμμένων οχημάτων και καταστημάτων.
Άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ με στόχο το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η πορεία διαμαρτυρίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί, με τη συμμετοχή να υπολογίζεται από την ΕΛ.ΑΣ., όπως μεταδίδει το BBC, σε 15.000 άτομα.
Μεγάλα τμήματα του κέντρου παραμένουν αποκλεισμένα λόγω των επεισοδίων.
Η τραγική κυβέρνηση Παπανδρέου παρατηρεί αμήχανη τον οργισμένο κόσμο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως εάν συνεχιστεί η ίδια ένταση, θα υπάρξει σκληρή απάντηση από τον Γιώργο Παπανδρέου...!


ΠΗΓΗ: Ας μιλήσουμε επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...