Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ στηρίζουν το Μνημόνιο; Πήραν ανταλλάγματα; Τι έρχεται;


Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι, πάνω σε αυτό το ζήτημα. Με δυο κουβέντες, καταλήγουμε στα εξής λογικά συμπεράσματα.
Το σχέδιο υποταγής της Πατρίδος στις κατοχικές δυνάμεις, είχε φτιαχτεί από νωρίς και εφαρμόζεται λέξη προς λέξη.

Απόδειξη, οι έτοιμοι νόμοι που "πέρασαν", με αποκορύφωμα τον Καλικράτη των πολλών σελίδων. Tους έχετε ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΥΣ και γνώστες για να φτιάξουν τέτοιο νομοθέτημα; Με τι γνώσεις; Το ασφαλιστικό; Τόσοι και τόσοι νόμοι πέρασαν. Πρόλαβαν και τους φτιάξαν σε ένα χρόνο;
Το επιχείρημα ότι ήταν "αναγκαία" η στήριξη της Ελλάδος, έχει καταρρεύσει από όλες τις μπάντες - μεριές.
Για να περάσουν όλα αυτά τα μέτρα, θα έπρεπε να υπάρχει η μίνιμουμ συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων, από ΟΛΟ  το φάσμα. Από κόκκινους-ροζ, μέχρι γαλάζιο-βαθύ μπλε. Έτσι το "σχέδιο σωτηρίας" υποστηρίζουν από τον Κουβέλη μέχρι τον Καρατζαφέρη με ένα πέρασμα από Ντόρα και μερικούς ακόμα στην κεντροδεξιά μεριά . Αν και στη σημερινή εποχή δεν υπάρχουν ιδεολογίες, παρόλα αυτά επειδή υπάρχουν ακόμα στη συνείδηση αρκετού κόσμου, "διαλέξαν" από όλες τις υφιστάμενες πολιτικές πλευρές.
Σκεφτείτε μια κυβέρνηση π.χ Καραμανλή, να είχε φέρει ΕΝΑ μέτρο. Οχι όλα αυτά που έχουν περάσει ένα χρόνο τώρα, αλλά ΕΝΑ! Τα τσιμέντα στο Σύνταγμα...θα είχαν σηκωθεί και θα είχαν φύγει μόνα τους τρομαγμένα!!!
Για ποιον λόγο όλοι αυτοί βρέθηκαν μαζί; Για να σώσουν την χώρα λένε. Μέχρι και οι πέτρες πλέον γνωρίζουν ότι το "σχέδιο σωτηρίας", δημιουργεί χειρότερα προβλήματα στην Χώρα και μόνο σωτηρία δε φέρνει, άλλα σκορπάει το θάνατο. Αλήθεια πόσες αυτοκτονίες έχουμε τον τελευταίο καιρό; Εχετε ακούσει τίποτα για αυτές από τα μμε;
Ο κυριότερος βοηθός για να πετύχει όλο το "σχέδιο", ήταν και είναι  τα κατευθυνόμενα μμε. Είναι γνωστό σε όλους, ότι ο τύπος ελέγχεται και κατευθύνεται. Το πως γίνεται αυτό, το βρίσκεται πολύ εύκολα με ένα απλό ψάξιμο στο διαδίκτυο, δε κομίζουμε κάτι καινούριο. Άλλωστε στην φάση της "εξομάλυνσης" που ζούμε, και να μην πετάει ο γάιδαρος, νομίζουμε... ότι πετάει.
Το καινούριο που θα πούμε είναι το εξής.
Το σύστημα (NWO) για να μπορέσει να αντέξει, εκτιμούμε ότι θα μεταμορφωθεί σε λίγο καιρό, για αντέξει και να μας κοιμήσει. Και θα μαζέψει όλους αυτούς υπό μία σκέπη. 
Το σύστημα, δεν το ενδιαφέρουν τα ονόματα. 
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, που έχει πατήσει μέσω του ΔΝΤ στην Ελλάδα, δεν ενδιαφέρεται αν είναι πάνω ο Γιώργος, ο Κώστας ή ο Δον Φούφουτος. Την νοιάζει και την ενδιαφέρει, αυτός που "κάνει τη δουλειά" να υπακούει. Αν υπακούει, του δίνει τα πάντα. Από δόξα και προβολή, μέχρι υλικά αγαθά. Aνάλογα με τη θέση που του έχει ετοιμάσει. Μόλις κάνει πως δεν ακούει, ξέρετε τι παθαίνει; Θυμηθείτε τι έπαθε ο πρώην καταλληλότερος και τώρα αχρηστότερος...
Αναρωτιούνται πολλοί γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος. Σιγά σιγά θα γίνει και αυτό. Θα έρθουν υποκινούμενες "εξεγέρσεις" σε λίγο. Μέρος του παιχνιδιού, θα είναι και αυτές. Για να ηρεμήσετε και να καθήσετε αναπαυτικότερα στον καναπέ σας και να συνεχίσετε απρόσκοπτα τον ύπνο σας και αυτοί το έργο τους. Για να λέτε ευκολότερα ΝΑΙ και ποτέ ΟΧΙ. Θα γίνουν και άλλα, πολύ χειρότερα. Δε θέλουμε να σας τρομάξουμε, άλλωστε θα είναι πολύ "ευρωπαίοι" στο χειρισμό, όσων λένε ΟΧΙ. Θα σφάζουν με το βαμβάκι και όχι με λαιμητόμο. Έχουν αλλάξει οι εποχές.

Οσοι αντέξουμε. Οσοι μπορέσουμε να πούμε ΟΧΙ, και να συνεχίσουμε να ζούμε λεύτεροι. Οι υπόλοιποι με την κάρτα του πολίτη σήμερα-τσιπάκι και με το χάραγμα στο χέρι αύριο-μεθαύριο.
O χρόνος όπως και τα πρόσωπα για το "σύστημα" δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να φτάσουν στον στόχο!
Στον αγώνα δεν έχει σημασία ΠΟΣΟΙ είμαστε, αλλά πόσο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ νιώθουμε. Και σε αυτόν τον αγώνα, θα βρεθούμε πολλοί μαζί και ας μην γνωριζόμαστε.
Προβληματιστείτε όμως, με το ΓΙΑΤΙ ξεκίνησαν από την Ελλάδα τη στιγμή που άλλες χώρες έχουν πολύ χειρότερα νούμερα στην οικονομία τους. Η οικονομία ήταν το πρόβλημα, ή κάτι άλλο;;;

"Ο κύκλος του φιδιού" έχει δρόμο ακόμα. Στην αρχή είναι. Ποιος είναι αυτός; Σιγά σιγά θα τα πούμε...
ypotheto

 

2 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε,
    Το σχόλιο σου το διέγραψα διότι δεν καταλαβαίνω την γλώσσα με την οποία γράφεις.
    Αν εκφραστείς και γράψεις στην Ελληνική Γλώσσα, τότε, ίσως και να συζητήσουμε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...