Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τουρκικά “πανηγύρια” για τη φωτο του Πατριάρχη


Μία φωτογραφία του Οικουμενικου Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίος, να ποζάρει δίπλα στους ψευτομουφτήδες Κομοτηνής και Θράκης, κατά τη διάρκεια θρησκευτικού συνεδρίου στην Κων/πολη, κάνει τον γύρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης!

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο κ.Βαρθολομαίος γνώριζε με ποιους φωτογραφιζόταν, αλλά και γιατί δεν φρόντισαν οι δικοί του άνθρωποι να τον προστατεύσουν από μία τετοια ενέργεια!

Σύμφωνα με το www.xronos.gr, " ήδη οι ψευτομουφτήδες κ.κ Αχμέτ Μετέ και Ιμπράμ Σερήφ ήδη διοχετεύουν αυτή την φωτογραφία σε όλα τα μειονοτικά έντυπα, ενώ από χθες το πρωί δέχονται δεκάδες συγχαρητήρια!".

Η αποκάλυψη ανήκει στην εφημερίδα "Ο Χρόνος" της Κομοτηνής και στη δημοσιογράφο Μελαχροινή
Μαρτίδου, η οποία με τίτλο "Γκάφα ολκής, του Οικουμενικού Πατριάρχη", αναφέρει το άρθρο της:

" Πολλά τα ερωτηματικά που γεννιούνται με την φωτογραφία του Οικουμενικου Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου να φωτογραφίζεται εν μέσω των δύο κίβδηλων ψευτομουφτήδων Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπράμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ, που φορώντας τις λευκές στολές των ιερωμένων της Τουρκίας καμαρώνουν εμφανώς για το «επίτευγμά τους».

Οι άνθρωποι αυτοί που είναι η αιτία όλων των κακών στην περιοχή μέσα από την ξεκάθαρη ανθελληνική δράση τους και μέσα από την άτυπη ανωτάτη μειονοτική επιτροπή που λειτουργεί σαν η αιχμή του δόρατος του παρακράτους, συμμετείχαν στο συνέδριο που οργανώθηκε στην Κων/πολη, καλεσμένοι άγνωστο από ποιους. Κατάφεραν σε κάποιο διάλειμμα των εργασιών του συνεδρίου να πλησιάσουν τον οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και να του συστηθούν ως «μουφτήδες της Θράκης» και να φωτογραφηθούν μαζί του όπως και οι υπόλοιποι εικονιζόμενοι.

Το σίγουρο είναι ότι ο στόχος τους επετεύχθη. Δεν είναι καθόλου τυχαία η αποτύπωση αυτής της φωτογραφίας και του νοήματος που σηματοδοτεί, αφού ήθελαν ήταν να κλονίσουν το κύρος του θρησκευτικού ηγέτη των απανταχού ορθοδόξων, να δημιουργήσουν τριβές κι έριδες, να υπονοήσουν άλλους διαύλους επικοινωνίας και ουσιαστικά να ακυρώσουν το έργο και την παρουσία του Πατριάρχη ο οποίος με τόση ελαφρότητα, -θα πει κανείς -στήνεται για να φωτογραφηθεί με ότι πιο αμφισβητούμενο σκληροπυρηνικό στοιχείο υπάρχει στην ελληνική Θράκη που δημιουργεί μονίμως προβλήματα και στην διεθνή εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό".

ΠΗΓΗ:newsbomb

ΣΧΟΛΙΟ:Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ "θΑΥΜΑ" ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...