Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Η επιστροφή των Ελλήνων

Αυτός που πρέπει να ηττηθεί στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν είναι απλά το ΠΑΣΟΚ.
Είναι ολόκληρη η αποδομητική ιδεολογία του έθνους των Ελλήνων, που βρίσκεται πίσω από το ΠΑΣΟΚ και τους σημερινούς συμμάχους του.
Ο στόχος δεν είναι απλά το Μνημόνιο. Το Μνημόνιο δεν ήρθε από μόνο του. Ήρθε μέσα από 180 χρόνια ταπεινώσεων και υποταγής έναντι της «πεφωτισμένης» Δύσης, μέσα από τη διαρκή υπονόμευση της ταυτότητάς μας ως Ελλήνων, μέσα από την ιδεολογική αποδόμηση κάθε στοιχείου που μπορούσε να μας κάνει περήφανους που είμαστε Έλληνες.
Ο Επιτάφιος του Περικλή έμεινε στην ιστορία, ως κείμενο, ακριβώς επειδή περιέγραφε και συμπύκνωνε όλα εκείνα τα στοιχεία που έκανε τους αρχαίους προγόνους περήφανους για τη συλλογική τους ταυτότητα.
Σήμερα, αντιθέτως, όλο αυτό το αχρείο σύστημα που, στις 6 Μαΐου 2010, ανέλαβε και επίσημα τη διακυβέρνηση της χώρας, προσπαθεί να μας κάνει να ντρεπόμαστε γι αυτό που είμαστε
Είναι η Ελλάδα των Μαυροκορδάτων και των Κωλέττηδων. Σήμερα πια, των Γιωργάκηδων, των Πάγκαλων και των Μητσοτάκηδων.
Είναι αυτοί που μας παρέλυσαν στον πόλεμο της Κριμαίας, αυτοί που έφεραν το Διχασμό, αυτοί που μας έβαλαν να κάνουμε τον εμφύλιο, αυτοί που έκαναν την αποστασία και επέβαλαν τη χούντα του 1967, αυτοί που μας εξανάγκασαν να μην πολεμήσουμε στην Κύπρο, αυτοί που θέλουν να ξεπουλήσουμε το όνομα και την ταυτότητα της Μακεδονίας, αυτοί που θέλησαν να επιβάλουν το σχέδιο Ανάν.
Αυτοί οι ίδιοι έφεραν και το Μνημόνιο.
Λογάριασαν όμως χωρίς τα 4.000 χρόνια Ιστορίας που καίνε στα στήθη των Ελλήνων.  Αυτής της Ιστορίας που δεν μπόρεσαν να εξαφανίσουν, όσο κι αν προσπάθησαν. Και που, αντιθέτως, εξαφάνισε όσους προσπάθησαν να την εξαφανίσουν. Μαριέττα, Ρεπούση, Δραγώνα… Και έπεται συνέχεια…

Όσοι ακόμη ψάχνονται να βρουν γιατί εξελέγη ο Σαμαράς αρχηγός της ΝΔ, ας μην γελιούνται: Ο Σαμαράς εξελέγη λόγω της στάσης του το 1992-93 για το όνομα των Σκοπίων. Ακριβώς εκείνη η επιλογή του ώθησε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας να τον επιλέξει ως τον επόμενο πρωθυπουργό – όχι μόνον όσους Νεοδημοκράτες τον ψήφισαν. Όποιον ρωτούσες από άλλους κομματικούς χώρους, εκείνον τον καιρό, «ποιος θέλεις να εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ», όλοι σου έλεγαν αδίστακτα «ο Σαμαράς». Γιατί; Ακριβώς επειδή εκείνη η στάση του έδειχνε μια γενναία ανιδιοτέλεια και μια ειλικρινή διάθεση αντίστασης στα αφεντικά της χώρας…
Αυτό που ποτέ δεν έκαναν οι Γιωργάκηδες, οι Μητσοτάκηδες και οι Πάγκαλοι. Που ποτέ δεν θα κάνουν οι Μπουτάρηδες και οι Καμίνηδες.
Τι ψηφίζουμε, λοιπόν, στο β΄ γύρο;
Ψηφίζουμε τη φαυλοκρατική δεξιά; Ψηφίζουμε το Μνημονιακό ΠΑΣΟΚ; Ή απέχουμε, λέγοντας «όλοι τα ίδια σκ… είναι»;
Φίλοι κι αδέρφια: Η φαυλοκρατική δεξιά τελείωσε το 1981. Πήγε λίγο να σηκώσει κεφάλι με το Μητσοτάκη το 1989-90 και ηττήθηκε ακόμη περισσότερο. Η ενοχική και φοβική διακυβέρνηση Καραμανλή είναι η καλύτερη απόδειξη για την οριστική ήττα της φαυλοκρατικής εκείνης δεξιάς.
Μιας δεξιάς, όμως, που έγινε το φυτόχωμα για να ριζώσει και να ευδοκιμήσει το κατεξοχήν άνθος του κακού: Το ΠΑΣΟΚ! Που οι ρίζες του απλώνονται, ακόμη, πολύ βαθιά μέσα στην ελληνική κοινωνία.
Η αρχή του τέλους του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Πλατιές μάζες της ελληνικής κοινωνίας βλέπουν ήδη καθαρά το μέγεθος του ψέματος που δημιούργησε και σέρβιρε στον ελληνικό λαό ο Ανδρέας.
Όμως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ηττηθεί ακόμη! Η μαζικοποιημένη και «εκδημοκρατισμένη» φαυλοκρατία ζει και καταδυναστεύει τη χώρα!
Αν δεν ηττηθεί οριστικά το ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται ποτέ να έρθει το καινούργιο, που όλοι ζητάμε.
Και η ευκαιρία για το οριστικό τέλος του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Με ήττα στο β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα γίνει ένα σημαντικότατο βήμα.
Το πιο ορατό αποτέλεσμα θα είναι, ότι ο κοσμάκης θα αποφύγει ένα μέρος του πόνου που του προετοιμάζει η πολιτική πτώχευσης των ΓΑΠ-ΔΝΤ.
Και το πιο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, το οριστικό ξερίζωμα της φαυλοκρατίας, όταν, μετά τη δεξιά, θα έχει ηττηθεί και η αριστερή φαυλοκρατία.
Η δεξιά εκείνη δεν υπάρχει πια… Την αποτελείωσαν οι ίδιοι οι δεξιοί πέρυσι στις 29 Νοεμβρίου, λέγοντας ένα δυνατό «όχι» στους εκπροσώπους της οικογενειοκρατίας και του κοτζαμπασισμού.Το σίγουρο είναι ότι ο λαός αυτός δεν τρώει πια κουτόχορτο. Και ότι κανένας δεν θα έχει στο μέλλον τη λευκή επιταγή που πήραν όσοι σήμερα καταστρέφουν τη χώρα.
Ο λαός, εμείς, ξέρουμε πολύ καλά πια τι ζητάμε.
Ζητάμε να ξαναπάρουμε τη χώρα μας στα χέρια μας.Σωστότερα: Να πάρουμε για πρώτη φορά στη νεώτερη ιστορία του Ελληνισμού τη χώρα στα χέρια μας.
Για να ασκήσουμε πολιτικές σύμφωνες με τα συμφέροντα του λαού και του έθνους.
Οι Έλληνες επιστρέφουν. 
Το αποδεικνύουν κάθε φορά που ρωτούνται.
Το απέδειξαν στις 24 Απριλίου 2004.
Το απέδειξαν στις 29 Νοεμβρίου 2009.
Θα το αποδείξουν και πάλι στις 14 Νοεμβρίου 2010. 
Ας κάνουμε αυτή την ημερομηνία την απαρχή της οριστικής αποπασοκοποίησής του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...