Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Λαθροπάζαρο και πάλι το Πανεπιστήμιο

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 . Την ώρα που Αθήνα που γιορτάζει τα 2500 χρόνια από την μάχη του Μαραθώνα , με τον κλασικό μαραθώνιο να είναι σε εξέλιξη με συμμέτοχη χιλιάδων αθλητών από πολλές χώρες του κόσμου , την ώρα που χιλιάδες τουρίστες είναι στην πόλη των Αθηνών για να παρακολουθήσουν αυτό το παγκόσμιο γεγονός , την ίδια ώρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών εξελίσσονται ντροπιαστικές εικόνες , άλλη μια φορά ο προαύλιος χώρος του πανεπιστημίου και τα γύρω πεζοδρόμια έχουν γίνει παζάρι λαθραίων προϊόντων , δεκάδες λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει τον χώρο με τα λαθραία εμπορεύματα τους , το παρεμπόριο πάλι οργιάζει μπροστά στον ναό του πνεύματος.
Πάρα τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για καταπολέμηση του παρεμπορίου και αστυνόμευση των χωρών που εξελίσσετε αυτό , εμείς βλέπουμε το αντίθετο , δεκάδες λαθρομετανάστες λαθραίοι πωλητές οργιάζουν μπροστά στα ματιά της αστυνομίας που δεν επεμβαίνει ενώ είναι στην περιοχή. Η κατάσταση είναι πλέον τραγελαφική .Είναι φώς φανάρι ότι μας κοροϊδεύουν και δεν έχουν σκοπό να καταπολεμήσουν το παρεμπόριο.
Την ίδια ώρα που ο κύριος Παπανδρέου έκανε το "χρέος του ως καλός αθλητής" και έτρεξε 10 χλμ. για να δώσει το κάλο παράδειγμα , την ίδια ώρα που ο κύριος Κακλαμάνης ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές της άλλης κυριακής , την ίδια ώρα χιλιάδες τουρίστες και 'Ελληνες βλέπουν αυτή την απαράδεκτη εικόνα στο Πανεπιστήμιο, και μάλιστα μια τέτοια σημαντική ημέρα. Μπράβο και στους δυο σας, τιμήσατε αυτό το σημαντικό γεγονός με το παραπάνω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...